StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Всередині все погано, роблю ще гірше": Дантес зізнався, як загнав свій організм

12 червня 2024, 22:28
278
Володимир Дантес розповів, як під час повномасштабної війни "посадив" своє здоров'я.
Володимир Дантес
Володимир Дантес новини - Дантес озвучив свої проблеми зі здоров'ям / колаж: Главред, фото: instagram.com/volodymyrdantes

Український співак, комік і волонтер Володимир Дантес зізнався, що нещодавно його "вимкнуло" - емоційне вигорання, стрес і перенапруження призвели до того, що загострилися психологічні проблеми артиста. Тривожність виснажує Дантеса ще більше, ніж він сам.

Про це співак розповів на проєкті Раміни Есхакзай "30+". Володимир не став приховувати, що зараз він змушений приймати заспокійливі препарати, щоб стабілізувати свій стан.

"Мені зараз прописали заспокійливе. Моя тривожність так працює, що я постійно себе заганяю, я роблю собі ще гірше. Останній місяць я дуже погано спав, навантаження, спорт, переїзди, постійний навал всього, емоційний треш, стреси і в Ужгороді мене "вимкнуло", - поділився артист.

відео дня

З огляду на нервове та фізичне перенапруження, а також схильність до проблем із судинами, Дантес також намагається стежити за здоров'ям у цій сфері з особливою ретельністю.

"Я зараз проходжу обстеження. Це щось з судинами, головою, паморочиться в голові, з тиском якісь проблеми. Лікар сказав, що зараз інсульт помолодшав, а це близьке до мене, бо у мене батько помер від цього. Адже довкола так багато стресу. Я зовнішньо маю класний вигляд, а всередині - все погано", - каже Володимир Дантес.

Хто такий Володимир Дантес?

Володимир Дантес (справжнє ім'я - Володимир Гудков) - український співак, теле- і радіоведучий. Ексучасник гурту ДіО.фільми. Переможець шоу талантів "Фабрика зірок-2". Був одружений (2015-2022) зі співачкою DOROFEEVA. Автор проєктів "Мамо, я ганяю тачки", "Будинок Культури", "Мам, я роблю бізнес" тощо. Знімався у багатьох телешоу - "Ліга сміху", "Маскарад", "Маленькі гіганти", "Я Люблю Україну", "Їжа, я люблю тебе" тощо. Учасник гурту Badstreet boys. Сольно виступає під псевдонімом Dantes.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український актор Костянтин Войтенко зізнався, чому на весіллі він і наречена були в чорному. Крім того артист пояснив, чому церемонію було вирішено проводити без свідків.

Також вдова Віталія Білоножка розповіла, як переживає його смерть. Світлана Григорівна поділилася своїми емоціями та розкрила, як планує вшанувати пам'ять покійного чоловіка.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти