StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Випадкове фото": Влад Яма засвітився разом із Наталією Могилевською

12 червня 2024, 21:36
1557
Спільний знімок танцюриста-втікача з популярною співачкою насмішив його.
Влад Яма, Наталя Могилевська
Влад Яма новини - Влад Яма показав фото з Наталією Могилевською / колаж: Главред, фото: instagram.com/vladyama_official

Український танцюрист і шоумен Влад Яма на початку повномасштабної війни в Україні виїхав із сім'єю до США. Попри те, що за кордоном він займається благодійністю на користь ЗСУ, багато українців засуджують артиста за рішення виїхати.

Через це Яма перестав активно вести свій блог і висвітлювати події з життя. В інформаційний простір він повернувся лише нещодавно, і дуже обережно відновлює спроби розповісти про себе в Instagram-сторіс.

Так нещодавно він, цілком ймовірно, переглядав свої фото та відеоархіви, серед яких виявив виступ Наталії Могилевської, де він також брав участь. Яму потішив стоп-кадр, на якому у всіх на сцені вийшли дуже кумедні обличчя.

відео дня

З Наталею Могилевською Влад Яма знайомий з 2006 року - разом вони взяли участь у першому українському сезоні шоу "Танці з зірками", і посіли друге місце. Після цього вони активно співпрацювали.

Влад Яма, Наталя Могилевська
Влад Яма новини - Влад Яма показав фото з Наталією Могилевською / instagram.com/vladyama_official

Хто такий Влад Яма?

Владислав Яма - український танцюрист, а також суддя телевізійних проєктів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" і "Модель XL". Член журі "Ліги Сміху".
З початку війни Влад Яма живе в Америці. Подейкують, що він заплатив прикордонникам велику суму, щоб його випустили за кордон. За втечу його неодноразово хейтили.
У соціальних мережах Влад вкрай рідко з'являється, бо щоразу стикається із засудженням. Відомо, що він кілька разів анонсував благодійні заходи, але вони проходили російською мовою.

Влад Яма - останні новини:

Раніше український музичний продюсер Ігор Кондратюк розкрив своє ставлення до Влада Ями і припустив, як може скластися в Україні доля танцюриста після втечі.

Також свою думку про втікача-хореографа висловив його колега по шоу Танці з зірками, танцюрист і воїн ЗСУ Дмитро Дікусар. Він відповів, чи готовий знову вийти на один паркет з Ямою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти