StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Пропагандисти радіють: Галкіну і Пугачовій заборонили в'їзд до популярної серед росіян країни

3 червня 2024, 11:34
3027
Максим Галкін і Алла Пугачова поки не зможуть відпочивати на Мальдівах через рішення влади.
Алла Пугачева, Максим Галкин
Галкін і Пугачова не відпочиватимуть на Мальдівах / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/

Російській співачці Аллі Пугачовій і російському коміку Максиму Галкіну, які публічно засудили терористичне вторгнення РФ в Україну та поїхали жити до Ізраїлю, заборонено в'їзд на Мальдіви.

На сайті президента Мальдівської Республіки з'явилося розпорядження, що громадянам Ізраїлю не можна перебувати на Мальдівах, оскільки вже кілька місяців жителі Мальдівів проводять акції протесту проти ізраїльтян. А, нагадаємо, Галкін і Пугачова мають громадянство Ізраїлю.

відео дня

"Тепер зіркова пара не зможе насолоджуватися красою Мальдів", - написали росЗМІ.

Що цікаво, чомусь пропагандистські ЗМІ країни-окупанта наголошують на забороні саме для Пугачової та Галкіна, якого визнали іноагентом у РФ.

Зазначимо, влада Ізраїлю відреагувала на рішення президента Мальдівської Республіки. Ба більше, ізраїльтян закликали покинути острів якомога швидше, оскільки МЗС Ізраїлю не зможе надати їм допомогу.

Хто такий Максим Галкін?

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом із дружиною і дітьми виїхав із РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії заніс Галкіна до списку фізичних осіб - "іноземних агентів".

Максим Галкін - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Максим Галкін анонсував концерти у Відні та Амстердамі, а росіяни вже встигли написати свою думку. Жителі країни-окупанта у своїх найкращих традиціях одразу ж написали сотні гнівних коментарів. Що цікаво, росіяни не втомлюються писати Галкіну, що він нікому не цікавий, але далі продовжують стежити за його життям.

А також путініст Юрій Назаров накинувся на Галкіна і Пугачову зі звинуваченнями через їхню позицію щодо війни. Назаров заявив, що фінансове становище подружжя дуже сумне і тепер Галкіну потрібно більше працювати.

Читайте більше про Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти