StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У РФ "завдали удару" по Максиму Галкіну - що сталося

29 травня 2024, 21:56
20770
Московський суд втретє відмовив Максиму Галкіну виключити його з реєстру іноагентів.
Максим Галкин
Максима Галкіна так і не виключили зі списку іноагентів РФ / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru

Російського коміка Максима Галкіна, який не боїться публічно засуджувати терористичне вторгнення Росії в Україну і виїхав із країни-окупанта жити до Ізраїлю, восени 2022 року було занесено до списку іноагентів РФ.

Як повідомляють росЗМІ, Галкін не згоден із таким рішенням Мін'юсту РФ і оскаржує його в суді. Сьогодні відбулося чергове засідання - вже третє, але артист так і залишився в списку іноагентів.

відео дня

"Постановою Другого касаційного суду загальної юрисдикції Максиму Галкіну було відмовлено у виключенні його з реєстру іноземних агентів", - сказав суддя.

Хто такий Максим Галкін

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом із дружиною і дітьми виїхав із РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії заніс Галкіна до списку фізичних осіб - "іноземних агентів".

Максим Галкін - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Максим Галкін показав урожай, який виріс у нього в саду в Ізраїлі, а також у найкращих своїх традиціях дотепно підколов росіян.

А також Максим Галкін потролив путіністку Лоліту Мілявську після її "скасування" в країні-окупанті Росії через участь у "голій" вечірці Насті Івлєєвої.

Читайте більше про Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти