StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Прикладала до серця: легендарна рок-зірка зі США розгорнула прапор України на концерті

21 липня 2022, 12:39
Співачка Патті Сміт багато разів висловлювала свою підтримку Україні, яка охоплена війною проти Росії. Цього разу вона яскраво виступила на концерті в Чехії.
Патті Сміт
Патті Сміт / Instagram

Легендарна американська співачка Патті Сміт, яку називають хрещеною матір'ю панк-року, розгорнула прапор України на своєму концерті в Празі (Чехія).

Виступаючи на сцені, Сміт розгорнула прапор України, співала з ним, тримаючи прапор у руці, закутувалася ним, як плащем ‒ і прикладала до серця.

Сміт дала концерт в чеській столиці - в залі Forum Karlín - в рамках свого європейського туру.

відео дня

Співачка вже багато разів висловлювала свою підтримку Україні, яка охоплена війною проти Росії. Зокрема, Сміт переклала текст українського гімну (написаного Павлом Чубинським) англійською мовою.

"Це те, що я чула уві сні і те, що цілими днями і ночами крутиться в моїй голові як трагічний хіт. Сирий переклад гімну України, який народ співає крізь зухвалі сльози", - написала співачка.

Патті Сміт

читайте такожАлен Делон підтримав Україну і прочитав на камеру вірші Тараса Шевченка

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що на концерті легендарної американської поп-рок-групи Imagine Dragons в Празі (Чехія) соліст колективу Ден Рейнольдс публічно підтримав Україну і підняв український прапор перед тисячами глядачів.

Як пишуть в соцмережах, синьо-жовтий стяг музиканту передала дівчина ‒ біженка з Харкова - мешканка практично повністю знищеного росіянами району Північна Салтівка.

Пізніше російський музикант-емігрант Максим Покровський і його група "Ногу звело!" випустили зворушливу пісню і кліп під назвою "Україна".

"Попередні 34 роки свого існування ми йшли непростими шляхами для того, щоб зараз, в цій точці, в цей конкретний момент часу з'явилася на світ саме ця пісня. Що з нами з усіма буде далі, знає тільки Всевишній. Ми знаємо лише те, що з Україною все буде добре", - написав Покровський в Instagram.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти