StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Злочин проти свого народу: Осадча назвала зрадницю номер один

6 червня 2022, 23:04оновлено 13 листопада 2023, 16:56
У таких артистів потрібно відбирати паспорти.
Катя Осадча
Катя Осадча вважає, що зрадникам - не місце в Україні/ instagram.com/kosadcha/

Українська телеведуча Катя Осадча поділилася своїм досвідом спілкування з російськими та українськими зірками, які прийняли рішення зберігати мовчання щодо геноциду українського народу, який творить Росія.

Як розповіла телеведуча в інтерв'ю виданню" Комсомольская правда в Украине", вона зверталася до популярних особистостей багато разів і через Instagram, і в особистих повідомленнях.

"Минуло більше трьох місяців з того моменту, як почалася війна. Три місяці ці люди просто мовчать! Я дійсно вважаю, що за таке мовчання людей з українськими паспортами потрібно позбавити українського громадянства. Якщо публічні люди мовчать про те, що в Україні Росія розв'язала війну і вбиває українців, це означає, що вони підтримують російський режим. Тобто ці люди підтримують війну. Тобто вони-не українці, вони негідні бути українцями", - каже вона.
читайте також"Прощалися і не знали, чи Побачимося знову": Катя Осадча вперше за час війни зустрілася з батьком

відео дня

За її словами, вона також листувалася з Регіною Тодоренко, яка зараз вагітна відпочиває на Балі. Вона нічого не написала, чому мовчить. "Я так зрозуміла, що у неї свої причини, чому так. Те, що вона вагітна, - досить слабкий аргумент, коли вбивають Твій народ", - каже вона.

"Я відписалася абсолютно від усіх. Напевно, два місяці тому перестала їм писати. Про зрадників не варто згадувати, писати, закликати – вже все ясно", - додає Осадча.

Телеведуча зазначає, що Таїсія Повалій взагалі в перших рядах. "Їй Я не писала, тому що писати людині, яка виступає в Кремлі на 9 травня, - це взагалі безглуздо. Це вже зрада найвищої якості. Навіть уявити не можу, що в голові у людини, що надходить так?! Цей злочин проти свого народу - на рівні злочинів, які вчиняє Росія. Не підтримати свій народ, не бути разом з ним – це, власне, і означає, що ти зробив вибір і не хочеш бути громадянином своєї країни. Весь. Віддавайте паспорта!"- вважає вона.

Нагадаємо, раніше українська ведуча, модель і волонтерка Катя Осадча поділилася з шанувальниками рідкісним фото свого батька Олександра в День його народження.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти