StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Втратимо країну": актриса Римма Зюбіна засудила деяких українців

11 березня 2024, 14:29
353
Римма Зюбіна висловилася про українців, які продовжують споживати російський контент.
Римма Зюбіна
Римма Зюбіна висловилася про українців, які споживають російський контент / колаж: Главред, фото: instagram.com/rimma_ziubina/

Відома українська акторка Римма Зюбіна розповіла, як ставиться до того, що українці продовжують переглядати фільми та серіали країни-окупанта Росії. І заявила, що про жодну м'яку українізацію мови не може бути.

Акторка наголосила, що для збереження єдності в країні мова має вирішальне значення, особливо під час повномасштабного вторгнення РФ в Україну, поділилася Римма в інтерв'ю для 24 каналу.

"Мені здається, що ніякої м'якої українізації вже бути не може", - заявила Зюбіна.

відео дня

Також актриса порекомендувала українцям ретельно вивчити історію, щоб відмовитися від усього російського.

"Якщо ми зараз не втримаємо країну на фундаментальних речах для державності, зокрема мові, то втратимо країну. Потім можемо повернути всі території, але не будемо єдиними", - зазначила Римма.

Хто така Римма Зюбіна?

Римма Анатоліївна Зюбіна - українська акторка, телеведуча та громадська активістка. Виконавиця головної ролі Дар'ї у фільмі "Гніздо горлиці". Ведуча програми "По обіду шоу" на UA: Перший (2018-2019), шоу "Новий День" на телеканалі "Прямий" (2019). Голос "Радіо Культура".
Володарка премії "Золота дзиґа" в номінації "Найкраща жіноча роль" за роль Дар'ї у фільмі "Гніздо горлиці" (2016). Також за цю роль нагороджена спеціальною відзнакою на Міжнародному кінофестивалі в Мангаймі/Німеччина/2016 і на Міжнародному кінофестивалі "Кохання - це божевілля" у Варні/Болгарія/2017 за найкращу жіночу роль. Дворазова лауреатка театральної премії "Київська пектораль" (2004, 2008).
У березні 2014 року актриса заявила, що більше не співпрацюватиме в кіно/телепроектах виробництва Росії. Принципово відмовляється від отримання державної нагороди "Заслужена артистка".

Додамо, українська актриса Римма Зюбіна "наїхала" на Укрзалізницю через те, що їй потрібно було добиратися до Ужгорода у свіжопофарбованому вагоні.

А також Римма Зюбіна виступила перед танкістами на стадіоні військового містечка разом з іншими артистами.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти