Римма Зюбіна жорстко "наїхала" на Укрзалізницю через "аромат" у вагоні

3 червня 2021, 09:48оновлено 3 червня 2021, 15:02
Актриса поскаржилася, що їй довелося їхати у вагоні, який смердів фарбою.
Відома актриса нажалілася на УЗ
Римма Зюбіна нажалілася на Укрзалізницю / Скріншот

Українська актриса театру та кіно Римма Зюбіна у середу, 2 червня, "наїхала" на акціонерне товариство Укрзалізниця через те, що їй потрібно було добиратися до Ужгорода у свіжопофарбованому вагоні.

Артистка на своїй сторінці у Facebook поділилася, що хотіла дістатися на Закарпатті поїздом Київ – Солотвино, і під час посадки зрозуміла, що на весь вагон смердить фарбою.

Зюбіна зазначила, що поїздка займає багато годин й при цьому доведеться дихати цим "ароматом". Артистка підкреслила, що вона астматик і алергік, і у вагоні їхали люди, у яких були свої букети хвороб.

відео дня

"Я сідаю у потяг… і їду до Ужгорода. З величезним здивуванням я зрозуміла, що вагон свіжопофарбований. І коли ти заходиш всередину – все пахне фарбами. У мене таке запитання до представників Укрзалізниці: "Чи існують якісь технічні норми, коли фарбується вагон, і коли людям можна їхати безпечно у цьому вагоні?"…", – сказала Зюбіна.

Актриса поставила УЗ ще одне питання – жорсткіше: "Ми для вас люди, чи хто?".

Пізніше вона додала, що пасажири вагона написали скаргу.

Представник УЗ Олександр Петровський повідомив, що вагон вийшов з ремонту 31 травня, а у рейс пішов 2 червня. За його словами, це допустимо за регламентом, однак різкого запаху не мало бути.

Римма Зюбіна жорстко 'наїхала' на Укрзалізницю через 'аромат' у вагоні
/ Скріншот

читайте також"Пофіг, чий Крим?": Укрзалізниця потрапила у скандал з "російським" півостровомРаніше Укрзалізниця не раз потрапляла у скандали через вагони. У Мережі, зокрема, скаржилися, що вагони заливало дощем, що вікна не закривалися і їх доводилося чимось затикати.

Довідка. Поїзд Київ – Солотвино (013К) виїжджає зі столиці о 17:11, а прибуває до Ужгорода наступного дня о 08:38.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти