StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Популярна голлівудська акторка зізналася, за що її ненавидить Адель

2 квітня 2024, 03:10
326
Ребел Вілсон переконана, що британська діва навмисно уникає її.
Адель, Ребел Вілсон
Ребел Вілсон і Адель - акторка розповіла про непрості стосунки зі співачкою / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

44-річна голлівудська акторка і комік австралійського походження Ребел Вілсон готується до виходу своїх мемуарів Rebel Rising ("Повстання Ребел"), в яких розкрила про себе безліч пікантних подробиць. Серед іншого артистка з гумором зізналася, що її ненавидить британська співачка Адель.

Фрагменти, в яких Вілсон ділиться цією історією, з'явилися у виданні Us Weekly. Акторка розповіла, що кілька разів стикалася з Адель на світських заходах, але британка намагалася її всіляко уникати.

Ребел впевнена, що вся справа в тому, що їх у Голлівуді часто плутали - ще кілька років тому обидві жінки могли похвалитися вкрай пишними формами. Акторка думає, що Адель не подобалося, коли її порівнювали з "товстою Емі" (персонаж Ребел Вілсон у серії фільмів "Ідеальний голос" - прим. редактора).

відео дня

"Деякі акторки образилися б, якби я назвала їх великими розмірами в цій книжці, тож я маю бути обережною у своїх словах. Ось чому, я думаю, Адель ненавидить мене. ... Був момент, коли вона була більшою, і деякі люди плутали нас одна з одною", - розповіла Ребел Вілсон.

При цьому вона зазначила, що цю ситуацію вона ніколи не обговорювала з Адель безпосередньо. Втім, співачка і зараз утримується від коментарів.

Хто така Адель?

Адель - британська співачка, автор-виконавець і поетеса, лауреат 16 премій Греммі. Також у артистки є "Оскар" та "Золотий глобус" (за пісню "Skyfall" - заголовну тему однойменного фільму про Джеймса Бонда). Має орден Британської імперії та кілька рекордів у Книзі рекордів Гіннесса. Одна з найвпливовіших жінок у світі (за версією видання Time) і одна з найбільш продаваних артистів у світі.

Голлівуд - останні новини:

Раніше красуня-дружина Раяна Гослінга, колись популярна акторка Єва Мендес, зізналася, чому покинула кар'єру в кіно. Зараз вона домогосподарка, яка виховує двох дітей.

Також стало відомо, що Арнольд Шварценеггер переніс важку операцію. 76-річний Термінатор довгі роки страждав через вроджену ваду серця, яка також була і в його матері.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти