StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Полякова залишилася без грошей і розповіла, куди витратила все зароблене до війни

29 травня 2022, 00:11
У Олі Полякової немає навіть "кубушки".

Полякова залишилася без грошей і розповіла, куди витратила все зароблене до війни
Оля Полякова поділилася своїми бідами. Скріншот відео

Українська співачка Оля Полякова розповіла, що залишилася на час війни практично без грошей.

Як розповіла вона в програмі "дорослі дівчатка" на YouTube-каналі Маші Єфросиніної, напередодні війни співачка затіяла ремонт. "Багато людей мені кажуть:" а де ж всі ці гроші, які ви заробляли?". А ти знаєш, я ж не зробила ніякої кубушки. У мене ж було Будівництво, ремонт. Я тільки-тільки поставила нові вікна. А ви уявіть, в Києві, який бомблять, поставити за дикі гроші нові вікна. Я кажу своїй домробітниці:"Танечка, прийдіть, будь ласка, заклейте ізолентою". Вона мені відповідає: "Оля, ви взагалі уявляєте розмір цього вікна?". Цю вітрину за дикі бабки, звичайно ж, заклеїти неможливо", - поділилася Полякова.

читайте також"Stop Putin": Оля Полякова запалила в Нью-Йорку-натовп скандував антивоєнні гасла

Також виконавиця вклала велику кількість грошей у свої творчі проекти. Через початок війни вони так і не були реалізовані, а от повернути витрачені кошти вже не вдалося.

"Я вкладала в шоу, вклала в кіно. Хлопці, я ж фільм зняла. Ми тільки-тільки з Олегом Винником записали дует і зняли неймовірно дорогий і крутий кліп на пісню "довгі ноги", яка повинна була вийти 8 березня. І, звичайно ж, вона не вийшла 8 березня, і навряд чи вийде взагалі", - засмучено констатувала співачка.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова дала благодійний концерт у Нью-Йорку. Захоплені глядачі підтримали артистку - вона настільки завела натовп, що люди були готові скандувати з нею що-завгодно. Так, один з номерів Полякової відбувався на тлі напису "Stop Putin". У певний момент вона прокричала зі сцени: "Україна понад усе! Смерть ворогам! А Путін..."

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти