StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Покровський назвав концерти в Криму помилкою

16 червня 2022, 13:03
За словами музиканта, тоді він не розумів, що порушує закон України.
Покровський
Покровський підтримує Ураїну / скріншот YouTube

Лідер популярної російської рок-групи " Ногу звело!", яка після повномасштабного вторгнення РФ в Україну випустила пісню під назвою "Україна", Максим Покровський визнав, що виступи колективу в анексованому Криму в 2015-2016 роках були помилкою.

До речі, співак за це потрапив в базу "Миротворець". За словами музиканта, тоді він не розумів, що порушує закон України, але відповідальності з себе за це не знімає.

"Якби можна було повернути час, я б цього не зробив", – підкреслив артист в інтерв'ю для "Радіо НВ". Покровський заявив, що після потрапляння на сайт "Миротворець" група "Ногу звело!"більше не їздила в анексований Крим.

"Я не розумів. В Україні існує закон на цю тему. Незнання закону не звільняє від відповідальності, яку я по факту поніс-моя нога не ступала на українську землю рівно стільки, скільки передбачено українським законом... Якби можна було повернути час, я б цього не зробив. Відтоді ми стільки разів відмовилися від концертів у Криму. Ми сказали:"із задоволенням візьмемо участь у концертах у Криму, якщо перетнемо кордон відповідно до закону України". І це важливий момент, тому що, наскільки я розумію, ми порушили закон не тим, що виступали там, а тим, що неправильно перетнули кордон"... Це була помилка і ми за неї відповіли", – додає Покровський.

читайте такожЛідер групи Ногу звело! підколов Валерія Кіпелова за його слова про війну в Україні

Зазначимо, нещодавно " Ногу звело!" презентували трек під назвою "Україна" і кліп до нього. У приспіві фігурують слова:"Україна – моя друга половина". Покровський пояснив, що у цього рядка є два сенсу: один пов'язаний з його родоводом, другий – з тим, як він ставиться до нашої країни.

"У самому Дніпрі проживають мої родичі. Моя мама-українка... Там у нас була велика сім'я, багато рідних. Ще задовго до війни у моєї сім'ї не найвеселіша історія і це дуже-дуже особисте. Я зараз спілкуюся зі своєю тіткою звідти. Вона пише:"Хочу спати, набридли тривоги, але ми переможемо"... Я постійно говорю про те, що ця пісня дуже особиста. Якщо не поширювати на мене, то другою половиною називають кохану людину, до якої відчувають максимально ніжні і віддані почуття", – поділився музикант.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти