StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Поки танцює під Інстасамку": як живе дочка путініста Філіпа Кіркорова за кордоном

25 червня 2024, 16:24
160
Дочка путініста Філіпа Кіркорова планує записати свою першу пісню.
Філіп Кіркоров, Алла-Вікторія, Мартін
Дочка Кіркорова влаштувалася за кордоном / колаж: Главред, фото: facebook.com/profile.php?id=100044260682422

Дочка російського співака Філіпа Кіркорова, який у захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, 12-річна Алла-Вікторія вже непогано освоїлася за кордоном і думає про запис пісні.

Як повідомляють росЗМІ, путініст відправив своїх дітей Мартіна та Аллу-Вікторію навчатися за кордон, імовірно, в Дубаї. Там вони навчаються в приватній школі, і донька артиста почувається там добре. Вона вже освоїлася, завела подруг і планує записати трек про життя за кордоном.

відео дня

"Алла вже освоїлася, завела подруг і навіть збирається "записувати трек". А поки танцює під Інстасамку в ТікТоці", - написали ЗМІ.

Любитель Путіна поки ніяк не коментував навчання своїх дітей, ймовірно, через те, що жителі країни-окупанта і так накинулися на нього, адже для них немає кращого місця, ніж терористична Росія.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Зазначимо, стало відомо, що Марго Овсяннікова платить шалені суми Філіпу Кіркорову за кожен світський вихід із ним. Вартість публічної появи з путіністом обходиться співачці-початківцю в 5 млн рублів.

А також адвокат співачки-путіністки Слави сказала, що Філіпу Кіркорову потрібно публічно вибачитися перед артисткою. Олена Сеніна розповіла пропагандистським росЗМІ, що артист знову увійшов "не в ті двері".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти