StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Подарував весільну сукню": Волочкова знайшла обранця гарячішого за Джигурду

11 квітня 2024, 03:00
Путіністка Анастасія Волочкова розповіла, що збирається на Мальдіви з новим чоловіком.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова зібралася на Мальдіви з іноземцем / колаж: Главред, фото: t.me/volochkova_anastasiya

Щороку скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка в захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, відпочиває на Мальдівах. Найчастіше вирушає вона туди в супроводі чергового чоловіка.

Як заявила путіністка для Teleprogramm.pro., на Мальдівах вона буде дев'ять днів і розповіла, з ким збирається в подорож.

відео дня

"Це кохання 15-річної давнини і навіть більше! Він мені подарував весільну сукню! І подарував коня шоколадного кольору, але я його не забрала", - сказала Волочкова.

Обранцем прими виявився чоловік на ім'я дон Мігель - родом із Чилі. Судячи з усього, Волочкова нещодавно відновила спілкування з чоловіком, адже раніше ніколи не говорила про нього.

Хто така Анастасія Волочкова?

Анастасія Волочкова - російська артистка балету, танцівниця, громадський діяч.
Заслужена артистка РФ (2002), народна артистка Карачаєво-Черкесії (2006) і Північної Осетії-Аланії (2007). Лауреат Міжнародного конкурсу імені Сержа Лифаря, володарка призу "Benois de la Danse" (2002).
Після анексії Криму, в інтерв'ю українському телеканалу 1+1 у квітні 2014 року в Києві зазначила, що для неї Крим завжди буде частиною України і "мені соромно за Росію". Зараз проживає в терористичній РФ і підтримує режим Кремля.

Анастасія Волочкова - останні новини за темою

Зазначимо, між путіністами Сергієм Лазарєвим і Анастасією Волочковою розгорівся новий скандал. Балерина зажадала вибачення від співака через його знімок із картонною фігурою Волочкової.

А також Анастасія Волочкова вирішила дати шанс своєму залицяльникові Георгію Іващенку і запросила до себе додому. Під час побачення вони бурхливо обговорювали спільне майбутнє.

Читайте більше про Волочкову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти