StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Давай вибачення: Волочкова накинулася на Лазарєва

23 березня 2024, 03:00
Між Сергієм Лазарєвим і Анастасією Волочковою розгорівся новий скандал.
Сергій Лазарєв, Анастасія Волочкова
Волочкова відповіла Лазарєву / колаж: Главред, фото: instagram.com/lazarevsergey/, instagram.com/volochkova_art/

Минулого року між Сергієм Лазарєвим і Анастасією Волочковою сталася дивна ситуація. Балерина підійшла до артиста на килимовій доріжці "Золотого грамофона" з проханням зробити спільний знімок, проте Лазарєв відмовив. Зазначимо, обидва російські артисти затяті шанувальники кривавого вторгнення РФ в Україну.

Нещодавно путініст взяв участь у "Шоу Волі", де йому запропонували нарешті зробити знімок із блондинкою, але з картонною.

"Ось і сфотографувалися з Сергієм Лазарєвим. Це сталося. З великою повагою ставлюся до Сергія і його творчості. Однак традиційно... Чоловік, який визнав свою помилку, як вибачення підносить жінці квіти і листівку. До чужорідних західних цінностей у формі картонних фото та інших уподобань я ставлюся терпимо... Це індивідуальний вибір кожної людини. Але моє фото з Мальдів вибрали красиве - вертикальний шпагат Волочкової. От би цю конструкцію отримати як подарунок для мого царственого дому", - написала Волочкова в мережі.

Хто така Анастасія Волочкова?

Анастасія Волочкова - російська артистка балету, танцівниця, громадський діяч.
Заслужена артистка РФ (2002), народна артистка Карачаєво-Черкесії (2006) і Північної Осетії-Аланії (2007). Лауреатка Міжнародного конкурсу імені Сержа Лифаря, володарка призу "Benois de la Danse" (2002).
Після анексії Криму, в інтерв'ю українському телеканалу 1+1 у квітні 2014 року в Києві зазначила, що для неї Крим завжди буде частиною України і "мені соромно за Росію". Зараз проживає в терористичній РФ і підтримує режим Кремля.

Додамо, балерина Анастасія Волочкова, яка відома своїми безсоромними шпагатами, пияцтвом і низькопробним шоу, вирішила допомагати окупантам вбивати українців .

А також Анастасія Волочкова продовжує ганьбитися в мережі. Після невдалого фото з облізлою шапкою, яке викликало зловтішний сміх у користувачів, скандальна танцівниця вирішила освоїти уроки фотошопу.

Читайте більше про Волочкову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти