StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Усе, як із Джигурдою: Волочкова запросила свого нового обранця в гості

29 березня 2024, 04:00
Анастасія Волочкова дала шанс молодому залицяльникові і запросила його до себе додому.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова знайшла нового залицяльника / колаж: Главред, фото: t.me/volochkova_anastasiya

Російський співак Георгій Іващенко вручив балерині Анастасії Волочковій, яка підтримує терористичне угруповання, на конференції "Цінніше грошей" діамантові сережки вартістю 600 тисяч рублів і освідчився, ставши на коліна.

Як повідомляють росЗМІ, Волочкова вирішила дати шанс своєму залицяльникові і запросила до себе додому. В особняк Георгій приїхав із великим кошиком із продуктами.

відео дня

"Після мого несподіваного сюрпризу на конференції "Цінніше грошей" Настя вирішила не відкладати в довгий ящик наше яскраве спілкування і зробила крок у відповідь - покликала в гості", - заявив Іващенко.

Також він уточнив, що в захваті від "королеви шпагатів" і постарається покласти весь світ до її ніг. Під час побачення вони бурхливо обговорювали спільне майбутнє.

"Настя - не з простих, доступних і дешевих жінок. Тому я не пошкодував ні фантазії, ні емоцій, ні фінансів. Упевнений, що для Анастасії настає новий красивий і гідний час. Принаймні, все, що залежить від мене, я зроблю", - сказав Георгій.

Зазначимо, зовсім нещодавно путіністка запрошувала в гості і любителя Путіна Джигурду, що закінчувалося п'янками і гулянками.

Хто така Анастасія Волочкова?

Анастасія Волочкова - російська артистка балету, танцівниця, громадський діяч.
Заслужена артистка РФ (2002), народна артистка Карачаєво-Черкесії (2006) і Північної Осетії-Аланії (2007). Лауреат Міжнародного конкурсу імені Сержа Лифаря, володарка призу "Benois de la Danse" (2002).
Після анексії Криму, в інтерв'ю українському телеканалу 1+1 у квітні 2014 року в Києві зазначила, що для неї Крим завжди буде частиною України і "мені соромно за Росію". Зараз проживає в терористичній РФ і підтримує режим Кремля.

Анастасія Волочкова - останні новини за темою:

Зазначимо, нещодавно Анастасія Волочкова долучилася до штабу допомоги окупантам і не виключає, що колись поїде у складі в окуповані Росією регіони України.

А також Анастасія Волочкова продовжує ганьбитися в мережі. Після невдалого фото з облізлою шапкою, яке викликало зловтішний сміх у користувачів, скандальна танцівниця вирішила освоїти уроки фотошопу.

Читайте більше про Волочкову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти