StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На прохання мера: в Італії скасували концерт путіністки-піаністки Лисиці

8 червня 2023, 12:55
Це вже не перший випадок скасування концерту пропутінської піаністки Валентини Лисиці.
В Італії скасували концерт путіністки Лисиці
В Італії скасували концерт путіністки Лисиці / Фото ANSA

В італійському місті Лерічі скасували концерт скандальної української пропутінської піаністки Валентини Лисиці, яка оскандалилася своїми заявами щодо окупованого Росією Донбасу, а також підтримкою Путіна.

Артистка, яка підтримує вбивства власних земляків, повинна була виступити в липні на музичному фестивалі в Лерічі, але після соціальних суперечок, викликаних її присутністю, за прямим запитом мера Леонардо Паолетті виступ не відбудеться.

Через свою проросійську позицію Лисиця, відома як королева Рахманінова, також отримала скасування концерту в Феніче у Венеції в грудні минулого року, повідомляє інформаційне агентство ANSA.

відео дня

"Концерт, - сказав Паолетті, - був скасований за моїм особливим запитом і за повної підтримки маестро Джанлуки Марчіано", художнього керівника заходу. Мер зазначив, що "завжди вважав присутність піаністки недоречною з відомих причин, оскільки муніципалітет Лерічі та його адміністрація були переконаними прихильниками українського народу з лютого 2022 року. Опір цьому я вважаю необхідним до остаточної перемоги", - додав він.

Валентину лисицю прозвали
Валентину лисицю прозвали "королевою Рахманінова" / fbm.ru

Проти присутності артистки, яка грала на руїнах окупованого росіянами Маріуполя, також були зроблені звернення до прем'єр-міністра Мелоні.

Нагадаємо, у Венеції скасували концерт скандальної піаністки Валентини Лисиці, яка давала концерти в окупованому Маріуполі, з 2014 року активно підтримувала терориста Путіна, а також отримала паспорт так званої ДНР.

Крім того, раніше концерт співачки Ольги Бузової скасували в Ізраїлі через її пропутінську позицію.

Також днями стало відомо про те, що запроданка Ані Лорак, яка підтримує Росію в її жорстокому військовому нападі на Україну, не залишає спроб заробити грошей і зібралася співати в Туреччині.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти