StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Співачка Kola в купальнику вперше показала чоловіка-іноземця

7 січня 2024, 23:10
1288
Анастасія Прудіус показала ніжні знімки з романтичного відпочинку з коханим.
співачка KOLA
Співачка Кola показала фігуру в купальнику і чоловіка-іноземця / колаж: Главред, фото: instagram.com/kola__official

Популярна українська співачка Kola (справжнє ім'я - Анастасія Прудіус) у 2023 році розкрила головну інтригу свого особистого життя - вона вийшла заміж. Обранець старший за неї на 13 років, має двох дітей і проживає в Ізраїлі (він родом з Дніпра, але переїхав в іншу країну ще в дитинстві).

Артистка щаслива знайти несподіване сімейне щастя, і не упускає можливість провести час з коханим. Так на зимові свята Кола влаштувала собі відпустку - поїхала з чоловіком на захід України, в Яворів.

Атмосферними знімками звідти співачка поділилася у своєму блозі в Instagram. Так стрімко розквітаючу знаменитість шанувальники змогли чи не вперше побачити в купальнику - вона показала купання в джакузі під відкритим небом.

відео дня

Також на одному з фото можна розгледіти і обранця Прудіус: співачка робила селфі в дзеркалі, а її чоловік випадково потрапив в кадр. Втім, обличчя свого благовірного Кола розкривати зовсім не поспішає.

співачка KOLA
Співачка Кola показала фігуру в купальнику і чоловіка-іноземця / колаж: Главред, фото: instagram.com/kola__official

Раніше Марія Кравець, 20-річна донька української акторки і ведучої Олени Кравець, розповіла, чому через маму стала ходити до психолога. Дівчина зізналася в дитячій травмі.

Також українська співачка і ведуча Оля Цибульська, якій активно приписували роман з її кумом і близьким другом - співаком Михайлом Хомою (Дзідзьо), розповіла про стосунки з відомим чоловіком.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти