StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Перестає існувати в моєму житті": Олена Шоптенко висловилася про Олега Винника

24 серпня 2023, 02:40
4078
Олена Шоптенко дала відверте зізнання про тих, хто її розчаровує.
Олег Винник, Олена Шоптенко
Олена Шоптенко розповіла, що думає про Олега Винника / колаж: Главред, фото: instagram.com/alena_shoptenko

Вже ні для кого не секрет, що співак та улюбленець українських жінок Олег Винник зараз перебуває в Німеччині, куди виїхав з України в перші дні повномасштабної війни - 26 лютого. Артист мовчав про це майже півтора року, не виходив на зв'язок з друзями і шанувальниками.

Незважаючи на те, що від'їзд Винника був пов'язаний зі станом його здоров'я, зараз в українському суспільстві до нього ставляться двояко. Що думає про Олега Олена Шоптенко, з якою співак брав участь у 7 сезоні шоу Танці з зірками, вона розповіла в інтерв'ю ЖВЛ.

Шоптенко зазначила, що не підтримувала зв'язок з Винником, і знає про нього лише за чутками: "Я не бачилася з ним, не спілкувалася. Я чула від знайомих, дуже так коротко, що в нього щось зі здоров'ям, що він лікується. І, чесно кажучи, це єдине, що я знаю. Я знаю, що він проживає в Берліні, і я там поруч була. Але я не контактувала".

відео дня

При цьому Олена Шоптенко зізналася, що з людьми, які її розчаровують, вона прощається без жалю. До них можна віднести і тих, хто втік, і тих, хто перейшов на бік ворога або просто мовчить про війну.

"Я різко прощаюся з людьми. Іноді спалюю мости. Для мене це досить нормальна практика. Якщо я розумію, що в мене з людиною різні цінності, вона перестає існувати в моєму житті", - розповідає хореограф.

Раніше Олег Винник розповів, чи дійсно він страждає від онкології, яку йому приписували, поки співак мовчав про свою втечу до Німеччини в перші дні повномасштабної війни.

Також співак пояснив, чому зник з поля зору фанаток, які губилися в здогадах про причини його зникнення. Винник серед іншого побоювався, що народ його мотивацію не зрозуміє.

Інші новини про Олега Винника:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти