"Ми зменшимо втрати на полі бою": Зеленський - про боротьбу з Путіним

9 травня 2024, 17:51оновлено 9 травня, 19:23
887
Президент України заявив, що Путін не зупиниться на полі бою навіть після ймовірного захоплення України, він просуватиметься далі.
Владимир Путин, Владимир Зеленский
Зеленський назвав спосіб боротьби з Путіним / Колаж: Главред, фото: скріншот із відео, Офіс президента

Російський диктатор Володимир Путін навіть не припиняє зупинятися у війні, яку він розв'язав проти України. Він тримається за війну, бо це єдиний спосіб втриматися за владу та вижити. Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з головою Європейського парламенту Робертою Мецолою.

У планах диктатора захоплення не лише України, а й інших країн, каже Зеленський.

"Що буде далі робити Путін? Не буде зупинятися. Чи можна його зупинити? Треба, бо піде далі. А куди піде, на які держави - не хочу просто повторюватися. Усі вчилися у школах, подивитися географію, побачити, хто був частиною цього СРСР. Він буде іти до кінця, бо не хоче позбутися того життя, яке має. А це життя в Кремлі", - сказав Зеленський.

відео дня

Він додав, що російський диктатор живе в інформаційному акваріумі, який створили його спецслужби. Путін вірить у те, що йому вдасться розколоти Захід. Україні та партнерам слід об'єднатися та побороти Путіна, щоб не дати йому стати сильнішим.

"Як тільки вийде побороти Путіна політично, ми зменшимо втрати на полі бою", - додав президент.

Криза в Росії та розпад держави - останні новини

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк раніше зробив заяву про те, що ситуація всередині Росії загострюється. Згідно з прогнозом Подоляка, на країну-агресора РФ уже найближчими місяцями чекає серйозне внутрішнє протистояння.

У 2023 році тодішній секретар РНБО Олексій Данилов вважає, що розпад Росії вже розпочався. На думку чиновника, тепер потрібно не допустити поширення ядерної зброї. Крім того, як вважає Данілов, у РФ є люди, які готові до повалення Путіна.

Колишній голова Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович сказав, що ймовірність розпаду Росії дійсно стала високою. Українці показали поневоленим РФ народам, що російську державу можна побороти.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти