StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чим здивує фінал проєкту "Україна неймовірних людей"

9 травня 2024, 16:34
88
DOROFEEVA, Єфросиніна, MONATIK та KOLA зберуться разом, щоб дізнатися ім’я переможця.
Україна неймовірних людей
Україна неймовірних людей / Україна неймовірних людей

Уже цієї суботи, 11 травня, країна дізнається ім’я переможця масштабного проєкту "Україна неймовірних людей". О 22:00 всі зіркові гості зберуться разом на телеканалі ТЕТ, аби закохатися в неймовірні таланти восьми фіналістів, а глядачі в залі оберуть переможця. Він отримає головний приз – 250 тисяч гривень, щоб наблизити мрію всього свого життя.

Вісім тижнів поспіль неймовірні українці вражали своїми талантами, підкорювали серця глядачів і змагалися за вихід у фінал. Вісім тижнів поспіль зіркові судді робили складний вибір і визначали найкращих. Цієї суботи всі вони зустрінуться разом, аби розділити тріумф того, хто закохав у себе найбільше. Це хітмейкерка DOROFEEVA, ведуча Маша Єфросиніна, співачка KOLA, олімпійська призерка Анна Різатдінова, артист і волонтер MONATIK, музикант і військовослужбовець Микола Сєрга, олімпійський чемпіон Жан Беленюк, а також бійці ЗСУ Олександр Чайка та Максим Єрмохін.

Україна неймовірних людей
/ Україна неймовірних людей

У довгоочікуваному фіналі проєкту "Україна неймовірних людей" зірок і ведучих дивуватиме потужний барабанщик Кирило Корзун, танцювальна команда NESEMOS, харизматична танцівниця Софія Решетняк, проникливе тріо "Жоржини", віртуозний бандурист і військовий ЗСУ Тарас Столяр, гімнастка та національна рекордсменка Вероніка Непомняща, співак-баяніст Ярослав Стас і боєць Артем Мороз, що танцює на протезах. Усі вони продемонструють свої унікальні таланти в абсолютно нових номерах і зачарують своєю небувалою силою.

відео дня
Чим здивує фінал проєкту

Дізнайтеся, чий талант принесе омріяну перемогу. Не пропустіть великий фінал шоу "Україна неймовірних людей" цієї суботи о 22:00 на телеканалі ТЕТ.

Відео – https://www.instagram.com/p/C6qmdOSpTGN/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти