StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Хлопець швидко одружився і через 12 днів дізнався, що його кохана - чоловік

9 травня 2024, 12:27
2840
Знайомство через Інтернет і поспішний шлюб закінчилися не дуже добре для 26-річного індонезійця.
Чоловік прикидався жінкою і вийшов заміж
В Індонезії чоловік прикидався жінкою і вийшов заміж / Колаж: Главред, фото: odditycentral.com

В Індонезії 26-річний чоловік познайомився через Інтернет із дівчиною та поспіхом з ею одружився. Через 12 днів після весілля новоспечений чоловік із жахом дізнався, що його кохана - насправді переодягнений чоловік.

Про інцидент написало видання Odditucentral з посиланням на індонезійські ЗМІ. Ім'я чоловіка, який потрапив у неприємну ситуацію, не розголошується.

Чоловік, якого називають лише за ініціалами А.К., познайомився зі своєю майбутньою нареченою в Інтернеті.

Молодий індонезієць зізнався, що закохався у свою майбутню дружину з першого погляду і набрався сміливості запросити її на побачення. Чоловік визнає, що у його нареченої були деякі примхи, але й подумати не міг, що вона насправді - чоловік.

Жінка, яка представилася Адіндою Канза Аззахрою, завжди намагалася приховати своє обличчя вуаллю або хіджабом. Однак закоханий чоловік про це не особливо замислювався. Навпаки, її сором'язливість заінтригувала його ще більше.

Чоловікові не знадобилося багато часу, щоб зробити пропозицію. Адіна погодилася, але заявила, що не хоче, щоб їхній союз реєстрували, бо її мати померла, а батька вона давно не бачила. Інших близьких родичів, яких можна було б запросити на церемонію, у неї нібито не було.

Закохані вирішили провести скромну церемонію, яку очолив релігійний лідер села Вангунджайя. Придане нареченої склало всього 5 грамів золота.

Після весілля Адіна продовжувала приховувати своє обличчя навіть від нового чоловіка, відмовлялася спілкуватися з його сім'єю і друзями в рідному селі та постійно відкидала спроби укласти шлюб.

На весільних фото О.Ш. схожа на жінку
На весільних фото Е.Ш. схожа на жінку / Фото: odditycentral.com

Вислухавши скарги А.К., його сім'я вирішила провести розслідування щодо нової дружини і виявила, що її батько все ще живий та здоровий. Саме він розповів, що Адіна насправді була чоловіком, якого в індонезійських газетах називали ініціалами E. Ш.

Індонезійське весілля: цікаві факти

Дату весілля в Індонезії призначають відповідно до китайського гороскопу.

У деяких регіонах молодятам заборонено бачити одне одного за місяць до одруження. Цей час вони мають використати для молитви.

Перед церемонією нареченому та нареченій заборонено користуватися туалетом три доби. Вважається, що після таких випробувань пара житиме в багатстві та гармонії.

День весілля - сумний день. Весільну процесію очолює наречений "в жалобі", якого батьки ведуть під руки. Молода пара не повинна веселитися в цей день.

У процесі одруження молодят накривають великою хусткою, яка символізує один розум на двох.

Гостей на індонезійському весіллі зазвичай не менше ста, бо запрошують усіх численних родичів. Усі гості вдягають кабайю - довгу розшиту сукню. У жінок і маленьких дівчаток - яскравий макіяж, а замість зачісок - красиво зав'язана святкова хустка.

Біля порога будинку чоловік розбиває куряче яйце, а дружина очищає його ноги. Так встановлюється ієрархія в сім'ї - чоловік головний, а дружина в усьому йому підпорядковується.

Перші п'ять днів після церемонії одруження пара живе в будинку нареченої. Потім молодята назавжди переїжджають до нареченого, де починається повноцінне сімейне життя.

Сім'я розповіла А.К. правду про його дружину і навіть повідомила про те, що відбувається, в поліцію.

Виявилося, що E. Ш. переслідував корисливі цілі. Переодягнувшись у жінку, він хотів отримати гроші від потерпілого. Щоразу, коли E. Ш. просив гроші, то завжди їх отримував. Наразі зловмиснику висунуто обвинувачення - йому загрожує тюремне ув'язнення до чотирьох років.

Тепер зловмиснику загрожує в'язниця
Тепер зловмиснику загрожує в'язниця / Фото: odditycentral.com

Начальник відділу карного розшуку поліції Нарінггул розповів журналістам, що Е.Ш. справді мав жіночний вигляд, коли наносив макіяж, що полегшило йому можливість видати себе за жінку.

"Особливо коли він був нафарбований, він справді виглядав як жінки. На весільних фотографіях видно, що він справді схожий на жінку. Голос у неї теж досить високий, як у жінки", - сказав поліцейський.

Дивіться відео - Індонезієць через 12 днів після весілля дізнався, що одружився з чоловіком:

Раніше Главред писав, 54-річна наречена американського підприємця, мультимільярдера і засновника Amazon Джеффа Безоса Лорен Санчес показала зблизька обличчя без макіяжу.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти