StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Знаємо діагноз": дружина Віктора Павліка вперше озвучила рідкісний розлад сина

9 травня 2024, 17:07
13757
Катерина Репяхова розповіла про однозначний висновок медиків.
Катерина Репяхова та Віктор Павлік із сином
Син Павліка і Репяхової - дружина Віктора Павліка озвучила діагноз сина / колаж: Главред, фото: instagram.com/repyahovakate

15 червня синові українського співака Віктора Павліка та його дружини, бізнесвумен і блогерки Катерини Репяхової, виповниться три роки. У Михайлика є затримки мовлення і він часто проситься на руки, відмовляючись іти ногами.

Останні півтора року Репяхова старанно працює над розвитком малюка - він ходить до садочка, де вчиться соціалізації з іншими дітками, займається плаванням у басейні, відвідує логопеда і заняття з нейрокорекції. Утім, причину проблем хлопчика лікарі змогли встановити лише нещодавно.

У своєму блозі в Instagram Катерина зізналася, який діагноз поставили маленькому Міші. У нього диспраксія - розлад неврологічного розвитку.

відео дня

Тепер, коли став відомий діагноз, розвитком сина Реп'яхова і Павлік зможуть зайнятися більш цілеспрямовано й організовано. Батьки були раді отримати нову інформацію. "Працюємо. Віримо. Тільки вперед", - пише Катя Репяхова.

Катерина Репяхова із сином
Син Павліка та Репяхової - дружина Віктора Павліка озвучила діагноз сина / instagram.com/repyahovakate

Що таке диспраксія?

Диспраксія - розлад неврологічного розвитку, що характеризується порушенням координації фізичних рухів через неточності передачі повідомлень мозку до тіла. Труднощі можуть проявлятися у вигляді незграбності, повільності та неточності виконання рухових навичок. Це часто супроводжується труднощами з організацією та/або проблемами з увагою, оперативною пам'яттю та управлінням часом, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що в родині української "дівчини Бонда" Ольги Куриленко сталося нещастя. Артистка розповіла про втрату близького члена сім'ї.

Також онука Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, показала знімок із новим коханим. У жовтні 2023 року вона розійшлася з молодим мільйонером Денисом Жадановим.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти