StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Павло Зібров висловив свою категоричну думку про втікачів Яму і Винника

4 грудня 2023, 15:14
У бесіді з Клопотенко Зібров розповів про своє ставлення до артистів з іншою "нервовою палітрою".
Олег Винник, Павло Зібров, Влад Яма
Павло Зібров висловився про Олега Винника і Влада Яму / колаж: Главред, фото: instagram.com/olegg.vynnyk, instagram.com/pavlo_zibrov, instagram.com/vladyama_official

Імена українських артистів Влада Ями і Олега Винника, які зараз живуть за кордоном, стали негласним символом публічних особистостей, які покинули Україну під час повномасштабної війни. Таке їх рішення більшості здається не найвдалішим, через що популярність танцюриста і співака помітно похитнулася.

Чи вважає Яму і Винника гідними осуду розповів український співак Павло Зібров - артист міг покинути країну через непризовний вік, але відчуває в собі достатньо сил, щоб підтримувати Україну і українців на рідній землі.

На шоу Євгена Клопотенка "Пекельні борошна" він розповів, як ставиться до тих, хто вважає за краще відсидітися за кордоном. "Я не можу їх засуджувати. У кожного своя нервова палітра. Люди можуть страшенно хворіти від цього. Ну залишилися там за кордоном Яма, Винник, Потап. Так, я не токсик, усе норм. Ясно, що їх молотять, перемелюють у соцмережах люди прості, і вони безумовно праві", - зазначає артист.

відео дня

Зібров також висловився про співачку Світлану Лободу, до якої також багато хто ставиться упереджено через те, що до повномасштабної війни вона жила і будувала кар'єру в країні на болотах. Після 24 лютого вона відмовилася від цього зв'язку, та зараз підтримує Україну.

Її співак також відмовився критикувати. "Принаймні вона старається, хоч щось робить", - каже Павло Зібров.

Раніше українська бізнесвумен і кохана Володимира Дантеса Даша Кацуріна розкрила свій рідкісний діагноз та показала, як співак допомагає їй справлятися з хворобою.

Також українська ведуча і акторка Лілія Ребрик розповіла, коли їй призначено термін третіх пологів. Також вона обговорила ім'я, яке вона з чоловіком дасть дитині.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти