StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Даша Кацуріна розкрила свій рідкісний діагноз

3 грудня 2023, 16:11
6338
Кацуріна показала, як дбайливо Дантес лікує її, та назвала переваги своєї недуги.
Володимир Дантес, Даша Кацуріна
Даша Кацуріна розповіла про хворобу від якої її лікує Дантес / колаж: Главред, фото: instagram.com/volodymyrdantes, instagram.com/dasha_katsurina

Українська бізнесвумен і кохана Володимира Дантеса Даша Кацуріна всупереч своїй діяльній натурі змушена останній тиждень сидіти вдома. У лікарняну відпустку її відправила рідкісна форма хвороби.

Так у своєму блозі в Instagram обраниця артиста розповіла, що хворіє паратонзилітом, який зустрічається у 10-15 людей з 10 тисяч населення. Це запалення околомигдалиновой клітковини на тлі тонзиліту або після нього.

Втім, незважаючи на погане самопочуття, Даша намагається знайти позитивні моменти - вона багато часу проводить з сім'єю та готує будинок до зустрічі Нового року.

На жаль, серйозна хвороба має і зворотний бік. Лікування від паратонзиліту включає в себе уколи в сідничні м'язи. Їх Кацуріній ставить Дантес. Відео процедури "пацієнтка" співака виклала в соціальних мережах.

Дивіться, як Володимир Дантес робить уколи Даші Кацуріній:

Раніше блогерка Юлія Верба зганьбилася незнанням географії України. Дівчина взяла участь в опитуванні, в якому їй поставили нескладне питання зі шкільної програми.

Також дівчина Володимира Остапчука, журналістка Катерина Полтавська, розповіла про спілкування з дітьми шоумена від першого шлюбу з Оленою Войченко.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти