StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Скасувала всі концерти і не збирається вибачаться": представник Лободи озвучив позицію співачки

12 травня 2022, 21:19оновлено 12 травня 2022, 21:51
Представник Лободи розповів, чи вибачатиметься Світлана.
Світлана Лобода
Світлана Лобода не виступатиме з концертами в Росії / instagram.com/lobodaofficial/

Українська співачка, яка довгий час жила і працювала в Росії Світлана Лобода скасувала всі концерти в Росії і не збирається вибачатися за свою проукраїнську позицію у війні Росії проти України.

Про це повідомив російським ЗМІ представник Лободи, продюсер Табриз Шахіді.

читайте такожСкільки вклали в Лободу: стало відомо про інвестиції Крапівіної в співачку

відео дня

"Будь-які коментарі в поточному моменті будуть зайвими. Артистка скасувала всі свої виступи на території РФ. Це чергове вкидання провокаторів, неучей і дезінформаторів", - заявив Шахіді.

Представник Світлани підкреслив, що повідомлення про те, що у 39-річної української зірки закінчуються гроші, також є недостовірними. До слова, Світлана потрапила в чорний список Росії - їй заборонений в'їзд в країну на 50 років. Поки ж Лобода більше зосереджена на благодійній діяльності.

"Мій офіс перекваліфікувався у волонтерський штаб. Я щохвилини надаю всебічну допомогу в їх роботі і роблю все, що від мене залежить, щоб кожна людина могла б отримати хоч предмети першої необхідності. Знаю, що сьогодні з'являються всілякі списки, в яких людей намагаються розділити за принципом "чи достатньо ти хороший, щоб бути патріотом", — ділилася співачка в соцмережах, підкреслюючи, що байдужа до оцінок своєї діяльності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Світлана Лобода може повернутися з концертами в Росію. Навіть нібито були віддруковані афіші. Але це, швидше за все, не відбудеться.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти