StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Орієнтувалася на Росію: Раміна зробила несподіване зізнання

6 вересня 2023, 14:09
415
Телеведуча Раміна зізналася, за що її хейтили українці.
Раміна Есхакзай
Раміна Есхакзай поділилася своєю історією / колаж: Главред, фото: instagram.com/raminalalala

Українська журналістка і блогерка Раміна Есхакзай розповіла про своє життя в терористичній Росії, а також про те, що змушує її шкодувати про свої рішення.

Про це вона розповіла в інтерв'ю журналісту і телеведучому Дмитру Гордону.

Так, за словами Раміни, після початку вторгнення Росії на східні області України в 2014 році, Раміна виїхала не в Київ, а в Москву.

відео дня

За словами журналістки, там вона навчалася акторській майстерності, а також робила перші кроки в журналістській кар'єрі. Більш того, вона навіть думала про те, щоб залишитися жити в Москві, так як у неї почала налагоджуватися кар'єра і росіяни стали ходити до неї на інтерв'ю.

Тим часом вона також додає, що ці ж росіяни використовували українку для просування кремлівських наративів.

"У Москві я знімала квартиру з подругою навпіл. Були думки залишитися в Москві, особливо коли росіяни вже почали йти до мене на інтерв'ю. Я була і на цьому ринку, і на тому... Я зараз вже розумію, що вони просто хотіли використовувати мене і мій ресурс, і українську аудиторію, щоб свої наративи просувати", - розповіла вона Гордону.

Після повномасштабного вторгнення Росії, Раміна усвідомила, що зробила велику помилку.

"Я дуже шкодую, що я так помилялася. У мене були думки про те, що я не знаю, як мені жити. Як жити, якщо я тут не потрібна, а туди я не хочу їхати. Я просто облажалася. Я максимально вірила країні, орієнтувалася на країну, яка потім прийшла з війною в мою країну", – поділилася вона. Вона також поскаржилася на те, що її хейтили українці за її роботу у ворожій Росії.

"Мене дуже хейтили. Ти сидиш в Києві, і тобі кажуть їхати в Росію. А коли пишуть, що через тебе почалася війна, таке мені писали, для моєї психіки-це трагедія. Те, що я помилялася - це трагедія. Я думала, що не хочу жити. Думала, що було б круто не прокинутися. Психіка просто була максимально напружена. Добре, що це в минулому", - скаржиться Раміна.

Нагадаємо, в квітні українська журналістка і блогерка Раміна Есхакзай і юрист Євген Пронін повідомили про те, що вони розлучаються після 5 років відносин.1.5 року від цього терміну вони були заручені.

Раніше також зняла репортаж про роботу героїчної третьої окремої штурмової бригади. Зйомки проходили на відстані одного кілометра від Бахмута, там, де була розбита 72-а окрема мотострілецька бригада країни-окупанта.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти