StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Наречений Раміни Есхакзай розкрив подробиці раптового розставання з журналісткою

5 липня 2023, 04:00
2559
Євген Пронін рятувався від самотності приставкою, але сьогодні готовий говорити про відносини з колишньою нареченою.
Раміна Есхакзай, Євген Пронін
Євген Пронін розповів, яким було його розставання з Раміною Есхакзай / колаж: Главред, фото: instagram.com/raminalalala

У квітні українська журналістка і блогерка Раміна Есхакзай та юрист Євген Пронін повідомили про те, що вони розлучаються після 5 років відносин.1.5 роки від цього терміну вони були заручені.

Колишні кохані не стали присвячувати своїх шанувальників в подробиці розставання, і стверджували, що все сталося вкрай екологічно.

Через три місяці Пронін в інтерв'ю для YouTube-каналу "Ебаут" розповів, як їхня пара, яка лише нещодавно готувалася до весілля, прийняла рішення про припинення романтичних стосунків.

відео дня

"Конкретно в нашому випадку, після 5 років стосунків і після півтора роки заручин, це був такий адаптивний період, мало не по поличкам. Не було такого, що сьогодні ми вирішили розійтится, і розбіглися та не спілкуємось. Ми до цього йшли, і навіть працювали з фахівцем. Ця праця була більше для того, щоб зберегти стосунки, але в рамках цієї праці ми дуже багато чого проговорили - де у нас співпадає, де у нас не співпадає, тому ми прийшли нормально до розставання", - говорить юрист.

Також колишній наречений Есхакзай зазначає, що вони все ще підтримують стосунки, правда вже в дружньому руслі.

Раніше український шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко розповів, чому все ще неодружений у 36 років, а також розповів, що в романтичних стосунках викликає у нього депресію.

Також стало відомо, що вдруге мамою стала українська співачка Ната Жижченко (ONUKA) - артистка приховувала вагітність, тому поява дитини стала для шанувальників справжнім сюрпризом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти