StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Нестерпно смерділо трупами": Раміна Есхакзай потрапила під ворожий обстріл

10 липня 2023, 20:25
874
Під Бахмутом Есхакзай з командою довелося ховатися в окопах окупантів.
Раміна Есхакзай
Раміна Есхакзай потрапила під обстріл під Бахмутом / колаж: Главред, фото: instagram.com/raminalalala

Українська журналістка і блогерка Раміна Есхакзай зняла репортаж про роботу героїчної Третьої окремої штурмової бригади. Зйомки проходили на відстані одного кілометра від Бахмута, там, де була розбита 72-а окрема мотострілецька бригада країни-окупанта.

Протягом двох знімальних днів, Есхакзай, її команду та військових переслідував ворожий безпілотник. У якийсь момент вони все ж потрапили під обстріл.

"Цей випуск ми знімали з самого ранку і до вечора. Весь цей час над нами чергував ворожий безпілотник "Орлан". росіяни ділять фронт на, так би мовити, квадрати і на кожен з них є зона де патрулює цей "Орлан". ... Згодом ворожий "Орлан" відлетів, ми висунулися на позиції, де була вщент розбита 72 окрема мотострілецька бригада рф. Через деякий час ворожий безпілотник знову з’явився і ми тричі почули прильоти, було прийнято рішення повертатись у сторону командного пункту, оскільки вже знаходитись біля позицій було небезпечно", - розповідає журналістка.

відео дня

Ховатися довелося у ворожих окопах, залишених розгромленими окупантами - цей досвід залишив душі Есхакзай осад приголомшення: "Коли ми були на позиціях росіян, моя увага була прикована до черепа вбитого росіянина. По нам почав працювати безпілотник ми одразу заскочили в окоп, в той самий окоп, в якому знаходилися залишки трупу ворога. В лісопосадках нестерпно смерділо трупами. Я дуже точно пам'ятаю цей запах, бо знімала випуск з судмедекспертом".

Раніше Олег Винник розповів, яка доля чекає його суперхіти, які були написані російською мовою - співак відповів, чи буде він слідувати тренду з перекладом пісень українською.

Також український телеведучий Олексій Суханов розкрив подробиці своїх стосунків з батьками, які живуть у країні-окупанті та підтримують військову пропаганду.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти