StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вони голодували": Могилевська розкрила подробиці життя її доньок до усиновлення

8 квітня 2024, 14:58
Наталія Могилевська розповіла історію про початок життєвого шляху її дітей, від якої клубок підкочує до горла.
Наталя Могилевська з дітьми
Наталія Могилевська розповіла про минуле дочок / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Навесні 2022 року Наталія Могилевська усиновила двох дівчаток - сестер Мішель і Софію. Півтора року артистка приховувала це, щоб дати час донькам адаптуватися.

Сьогодні співачка говорить про них відкрито, але від історій цих незмінно на очі навертаються сльози. Так на проєкті від 1+1 "Пісня мого життя" Могилевська зізналася, яким було життя її дівчаток до усиновлення.

Мішель, як старша дитина, взяла на себе турботу про Софію - рятувала малятко від голоду, оберігала і намагалася замінити маму. "Моя старша донька стала мамою для моєї молодшої. В певний момент вона взяла на себе усю цю відповідальність дорослої людини: рятувала життя декілька разів молодшої, коли вони голодували, вона знаходила їжу, годувала, а їй всього було півтори рочки!" - зі сльозами на очах розповіла Наталія.

відео дня

Зіркова мама зізнається: для неї важливо подарувати донькам відчуття дитинства, адже Мішель навіть через два роки дуже складно "відпускає" роль мами для Софії. Дівчинка тільки вчиться приймати, що вона дитина з дитячими турботами в повноцінній люблячій родині.

"Моя мета спробувати повернути 10-річній дівчинці її дитинство. Сьогодні дуже важко їй довести, що ми з татом її захистимо, що їй не треба хвилюватися за малу, спробувати насолодитися своїм дитинством! Інколи я її навіть качаю на руках і кажу, що ти така ж мала як Сонька, тільки ножки довгі виросли! Але ж така саме маленька! І вона страшенно плаче! Тому що її відчуття, що "я можу бути дитиною", воно настільки незвичне, вона була дуже напружена!" - розповіла Наталія Могилевська.

Утім, материнська любов і турбота артистки вже дають свої перші плоди. "І сьогодні, через два роки, я можу розказати, що це люблячі, розслаблені діти, яким я кажу, що хочу, щоб вони були щасливими, але якщо ви навіть не захочете нічого робити, не будете найкращими, знайте, я вас буду любити завжди! Просто за те, що ви є!" - каже співачка.

Хто така Наталя Могилевська?

Наталя Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка, виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Українські зірки шоу-бізнесу:

Раніше дружина Віталія Козловського і його менеджерка Юлія Бакуменко розповіла про партнерські пологи, і виклала фото з малюком, якому батьки дали незвичайне ім'я.

Також стало відомо, що український боксер В'ячеслав Узєлков переніс складну операцію на серці. З початку року в нього було кілька хірургічних втручань унаслідок травм у професійному спорті.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти