StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Козловського розповіла про пологи і виклала фото з малюком

7 квітня 2024, 10:21
Дружина українського співака і воїна ЗСУ Віталія Козловського Юлія Бакуменко показала зворушливі фото з партнерських пологів
Козловський, Бакуменко
У Віталія Козловського та Юлії Бакуменко тепер спільний син - Оскар / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Піар-директорка і дружина українського співака-воїна Віталія Козловського Юлія Бакуменко показала зворушливі фото з партнерських пологів їхнього первістка Оскара. Дівчина зізналася фанатам в Instagram, що дуже переживала перед пологами через досвід своєї матері.

"У моєї мами історія пологів була схожа на фільм жахів і тортур. Тому я десь підсвідомо боялася її повторити", - йдеться в повідомленні.

За словами Юлії, перейми почалися о другій ночі, а до ранку малюк уже був із подружжям. Бакуменко також поділилася своїми враженнями від партнерських пологів.

відео дня

"Хто сумнівається, чи варто, не сумнівайтеся. Це надзвичайна довіра і підтримка. Не тільки моральна, а й фізична. Мені було набагато легше разом і це ті моменти, які будуть у пам'яті на все життя!" - написала вона.

890

Хто такий Віталій Козловський?

Віталій Віталійович Козловський - український співак, Заслужений артист України (2009).

Співак має понад 50 нагород і премій, включно з "Піснею року" (2005-2010), "Золотою шарманкою" (2007-2010), "Шлягером року" (2007-2010), отримав кілька нагород "Секс-символ", "Людина року", "Золотий грамофон", "Кришталевий мікрофон".
У червні 2023 року був мобілізований до складу Збройних сил України.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв розповів, що співачка-втікачка Anna Asti винна йому купу грошей. Перед початком повномасштабної війни артистка скористалася його послугами, а за рахунками платити відмовляється.

Також стало відомо, що українська журналістка і блогерка Раміна Есхакзай завела собі нового бойфренда. Рік тому вона розірвала заручини, і вперше за цей час заговорила про коханого.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти