StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оля Цибульська в сльозах показала опухле червоне обличчя

16 листопада 2023, 18:35
416
Головна "Киця" України відвідала місце, яке змушує плакати багатьох жінок.
Оля Цибульська
Оля Цибульська розплакалася у косметолога / колаж: Главред, фото: instagram.com/cybulskaya

Шанувальники звикли бачити українську співачку Олю Цибульську максимально енергійною і з посмішкою на обличчі. Тому її недавня поява в її блозі в Instagram у "розбитому" стані багатьох налякала.

Спершу артистка показала, як її обличчя обкладають якимись бинтами і серветками. Потім Цибульська з'явилася в кадрі, витираючи сльози з сильно розпухлого обличчя.

Тремтячим голосом Оля зізналася, що з нею сталося. На таку екзекуцію артистка пішла добровільно - Цибульська пройшла косметичну процедуру фотоомолодження шкіри обличчя. І хоч відчуття були, м'яко кажучи, неприємними, вже через два дні співачка була в захваті від результату.

"Плакала. Але буду молода. Плачу від щастя, що я помолодшала", - сказала співачка, яка навіть в такому некомфортному стані не перестала жартувати і підбадьорювати оточуючих.

Дивіться відео з заплаканою Олею Цибульською:

Раніше співачці Ірині Білик зробили пропозицію на очах у здивованих фанатів. Під час концерту до неї на сцену вийшов чоловік з обручкою і величезним букетом червоних троянд.

Також українська реп-виконавиця alyona аlyona розповіла про нового бойфренда. Чоловік на ім'я Володимир як і вона займається музикою, але іншого напрямку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти