StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оля Цибульська розповіла про молодшого брата, на якого через волонтерство завели кримінальну справу

21 грудня 2022, 14:55
302
Головна "киця" України вважає несправедливим звинувачення родича.
Оля Цибульська
Оля Цибульська чому її молодшого брата підозрюють у кримінальному злочині / instagram.com/cybulskaya

Українська співачка Оля Цибульська розповіла, як її родина постраждала під час війни в Україні. Так артистка зізналася, що її батьки залишилися без квартири в Ірпені, яку придбали незадовго до початку повномасштабної війни в Україні.

На жаль, смуга невдач через країну-агресора торкнулася і молодшого брата Цибульської - чоловікові зараз "шиють" кримінальну справу, нібито через незаконний продаж автомобіля.

В інтерв'ю для Слави Дьоміна Ольга зізналася - нинішню владу вона критикувати не хоче, але деякі закони все ж варто переглянути. Особливо в тому, що стосується волонтерства, адже в суді її брат опинився після багатомісячної допомоги ЗСУ під час війни.

відео дня

Цибульська підкреслює - під слідством її брат опинився через те, що переганяв з-за кордону авто для українських захисників.

"У нас закони, які писалися про волонтерство, – їм вже 1300 років. Вони були за тих президентів, які взагалі не думали, що відбувається, тому це кримінальне провадження - воно зараз стосується не тільки мого брата, а й багатьох волонтерів, які буквально позавчора були в Генеральній прокуратурі. ... Я не хотіла б публічно гнати на тих людей, які прийшли , тому що вони вважаються державною структурою", - емоційно розповіла співачка.

Раніше американська співачка барбадоського походження Ріанна вперше показала обличчя свого сина, якого народила у травні 2022 року. Як артистка назвала малюка від репера ASAP Rocky вона поки зберігає в секреті.

Також принц Гаррі та Меган Маркл в скандальному документальному серіалі на Netflix розповіли, що у герцогині Сассекської був викидень. Пара вважає, що причина таїться в батькові колишньої акторки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти