StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Новий зміст": Марія Яремчук уперше заговорила про крихітку-сина

6 серпня 2024, 16:05
134
Онуку легендарного Назарія Яремчука днями виповниться 3 місяці.
Марія Яремчук
Марія Яремчук син - Яремчук поділилася враженнями про материнство / колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, instagram.com/m_yaremchuk

Українська співачка Марія Яремчук рідко з'являється в публічному та інформаційному просторі після того, як у 2018 році пішла зі сцени. Зараз артистка нагадала про себе у зв'язку з виходом її великого проєкту, присвяченого її легендарному батькові Назарію Яремчуку.

У недавньому інтерв'ю для М1 Марія розповіла про фільм "Яремчук: Незрівнянний світ краси" та триб'ют-альбом пісень її покійного тата, а також уперше заговорила про материнство.

У травні 2024 року Яремчук уперше стала мамою. У співачки народився син. Особистість батька малюка і саму дитину вона приховує.

відео дня

Говорити відкрито вона готова лише про одне - про свою безумовну любов до малюка. "Це вже зовсім інше життя. Звісно, воно отримало новий зміст, і це найбільша радість у світі – діти", - зізналася молода мама.

Хто така Марія Яремчук?

Марія Яремчук - українська співачка, представниця України та фіналістка пісенного конкурсу "Євробачення 2014", де посіла 6 місце, фіналістка телепроекту "Голос країни". У 2012 році представила Україну на конкурсі молодих виконавців "Нова хвиля-2012" у Росії, де посіла 3-тє місце.
Дочка українського співака, народного артиста України Назарія Яремчука. У 2023 році Марія Яремчук, як запрошена гостя, виступила на Євробаченні в Ліверпулі.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що український музикант Андрій Данилко більше не хоче бути суддею Нацвідбору Євробачення. Артист прокоментував конкурси останніх років та мотивував своє рішення.

Також зірка "Жіночого кварталу", акторка та комік Тетяна Песик, поскаржилася шанувальникам на стан здоров'я. Обстеження лікарів показало невтішні результати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти