StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Там нічого оцінювати": Данилко не хоче бути суддею нацвідборів "Євробачення"

5 серпня 2024, 17:30оновлено 5 серпня, 18:31
217
Андрій Данилко розкритикував Нацвідбір на Євробачення та підкреслив, що у шоу зник ефект несподіванки та інтриги, а переможця обирають всього за один ефір.
Данилко більше не хоче брати участь в Євробаченні / коллаж: Главред, фото: instagram.com/v_serduchka/

Ймовірно, українці більше не побачать Андрія Данилка в кріслі члена журі Нацвідбору на Євробачення. Артист, що виступає під псевдонімом Вєрка Сердючка, обґрунтував свою відмову тим, що там нічого більше судити, адже немає інтриги. В інтерв’ю "И грянул Грэм" шоумен порадив організаторам повернути колишній формат шоу – два півфінали і фінал.

На його думку, тоді глядачам було цікавіше, адже зберігалася певна невідомість, що ж буде далі. А зараз переможця Нацвідбору обирають за один раз.

"Я не буду більше сидіти, я не хочу. Там нічого зараз оцінювати. Коли по три тижні відбирали, тоді був якийсь конфлікт, хто потрапить у фінал, якась інтрига, а тут уже вибрали артистів. Що обговорювати? Вони всі різні", – висловився артист.

відео дня

Також Данилко переконаний, що кожен з артистів, які пройшли у фінал Нацвідбору, гідний представляти Україну на Євробаченні.

Коментуючи Нацвідбір 2024 року, Данилко похвалив Jerry Heil і Alyona Alyona. Він заявив, що радий тому, що нашу країну прославили саме вони.

Рекомендуємо:

"Говорити якісь образливі речі, щоб це цитували? Я сидів і просто мучився. Я радий, що поїхали Аlyona Аlyona і Jerry Heil", – запевнив шоумен.

Хто така Вєрка Сердючка?

Вєрка Сердючка - найпопулярніший сценічний образ, у якому виступає український артист, комік і музикант Андрій Данилко з 1991 року, повідомляє "Вікіпедія".

Євробачення - останні новини по темі:

Своєю чергою Тіна Кароль хоче повернутися на Євробачення. Співачка чесно розповіла, що під час участі в пісенному конкурсі був як позитивний, так і негативний досвід. Але попри все, його хотілося б повторити.

Однак не факт, що мрії Кароль стануть дійсністю, адже Швейцарія може відмовитися приймати Євробачення-2025. Проти виступили деякі політичні партії.

Якщо ж Євробачення все ж таки відбудеться, Альона Альона та Джеррі Гейл розповіли, кого вони бачать представниками України. Співачки назвали різних претендентів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти