StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Є запальний процес: зірка "Жіночого кварталу" розповіла про погіршення здоров'я

5 серпня 2024, 20:30
248
В української акторки Тетяни Песик, яка добре відома глядачам за роллю Таньки в серіалі "Країна У", неочікувано погіршилося самопочуття.
Є запальний процес: зірка 'Жіночого кварталу' розповіла про погіршення здоров'я
Татьяна Песик поскаржилась на погане самопочуття/ коллаж: Главред, фото: instagram.com/tanet_vip

Артистка отримала невтішні аналізи, чим серйозно збентежила шанувальників. На своїй сторінці в Instagram гумористка вийшла до аудиторії в Stories та поділилася невтішними деталями свого стану здоров'я.

Песик активно худне та займається своєю фігурою, однак була змушена скасувати заплановані тренування.

Зірка серіалу "Країна У" регулярно спілкується з поціновувачами своєї творчості та розповідає про успіхи на шляху до кращої версії себе. А також активно ділиться рецептами правильного харчування.

відео дня

Нещодавно зірка вийшла на зв'язок з аудиторією та повідомила, що скасувала ранкову пробіжку. Річ у тім, що найближчий до неї стадіон закрили на реконструкцію.

Однак, на жаль, скасувати ранкове тренування довелось не лише через цю причину. Песик зізналася, що пройшла обстеження в лікаря й отримала аналізи, які вказують на проблеми зі здоров'ям.

"В мене запальний процес, є підвищені показники — реактивний білок. Я помітила за собою, що було останні дні прохолодно і моє тіло це відчуло. Мені крутило так кістки на цю погоду. Тепер я всі ці зміни відчуваю дуже добре", — поскаржилась акторка та побажала підписникам міцного здоров'я.

Зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик нещодавно також зізналася, які уколи краси вона робить і яку її одного разу налякав результат.

"Колись собі було вколола губи. І лікарка, яка колола, так налякалася моєю реакцією, коли я побачила результат: "Воно все зійде, не хвилюйся. Якщо що, ми можемо то забрати". Потім було все дуже гарно. Я після цього більше не колола. Краще олівцем десь поза контур трішки промальовувати і все. Що я робила? Я робила ботокс в лоб, тому що він у мене дуже активний. До речі, треба буде поновити цю процедуру. І вітаміни під очі", - зізналася Тетяна.

Хто така Тетяна Песик?

Тетяна Песик - українська акторка, комік, учасниця КВК. Відома за роллю Таньки в скетч-шоу "Країна У" та ситкомі "Танька і Володька". Акторка "Жіночого кварталу", учасниця і тренерка комік-шоу "Ліга Сміху".

Хвороби зірок шоу-бізнесу - останні новини:

До слова, останнім часом не лише Песик скаржиться на стан свого організму. Українська співачка Камалія також розповіла, що в її житті було кілька випадків, коли за життя довелося поборотися в буквальному сенсі слова.

А от дружина принца Гаррі Меган Маркл неодноразово ділилася зі світом проблемами свого ментального здоров'я. Декілька разів навіть хотіла накласти на себе руки, але вчасно схаменулася.

Читайте також:

Звезда Женского квартала призналась в проблемах со здоровьем: "Мне так страшно"

37-летняя звезда Женского квартала раскрыла детали свадьбы с иностранцем

"Другая случилась прошивка": Кравец призналась, жалеет ли про уход из Квартала

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти