StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ноги опухають, ледве ходить": у РФ розтрубили чутки, що сталося з Пугачовою

2 квітня 2024, 11:33
Російським пропагандистам не дає спокою молодий вигляд Алли Пугачової і в країні-окупанті вирішили прокоментувати її "операції".
Алла Пугачова
РосЗМІ ніяк не залишать Пугачову в спокої / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

Легендарна російська артистка Алла Пугачова, яка публічно засудила терористичне вторгнення РФ в Україну і поїхала з сім'єю жити до Ізраїлю, дивує своїм молодим обличчям у 74-річному віці. Тільки от росіяни не можуть змиритися, що Примадонна має чудовий вигляд, тому час від часу знаходяться "експерти", які коментують її "пластичні операції".

В одному пропагандистському росЗМІ так взагалі заявили:

"Алла Пугачова після еміграції до Ізраїлю зіткнулася з великими проблемами. Здоров'я Примадонни похитнулося через занадто вологий і жаркий клімат. Співачка все більше стала задихатися, а її ноги опухають. Вона ледве ходить".

відео дня

Також московський хірург Іван Володченков вирішив висловити свою нікому не потрібну думку, що обличчя Пугачової не підлягає відновленню. За його словами, результат від кожної повторної підтяжки завжди гірший, ніж від попереднього втручання.

"Під час останньої підтяжки або були зачеплені щічні гілки лицьового нерва, або це вже пішли атрофічні зміни щічних гілок лицьового нерва, які уповільнюють або роблять не зовсім коректною м'язову роботу", - заявив Володченков.

Тільки ось Аллі Пугачовій, здається, абсолютно все одно на казки російських пропагандистів. І якщо подивитися її стрічку в соцмережах, то зрозуміло, що артистка має чудовий вигляд на свій вік, до того ж, як ніколи щаслива зі своєю сім'єю.

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, днями Алла Пугачова вперше прокоментувала теракт у "Крокус Сіті Холі". Вона написала "Пробач!" під постом співачки Маніжі, в якому вона стала на захист таджиків після теракту в "Крокусі".

А також у терористичній Росії вже почалася процедура визнання Алли Пугачової іноземним агентом, заявили росЗМІ.

Читайте більше про Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти