StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Невістка скандальної Оксани Марченко розсекретила ім'я та стать другої дитини

29 січня 2024, 00:39
Бабуся і дідусь немовляти, подружжя зрадників Оксана Марченко та Віктор Медведчук, його свято проігнорували.
Катерина Марченко
Як звуть другого онука Оксани Марченко - родичі розкрили ім'я та стать немовляти / колаж: Главред, фото: instagram.com/90_katerina_60

Катерина Марченко вийшла заміж за старшого сина ведучої-зрадниці Оксани Марченко Богдана у 2020 році. У 2021 році вона народила сина, якого назвала на честь тестя - політика-перебіжчика і кума путіна Віктора Медведчука.

Наприкінці 2023 року з'явилися чутки про те, що Катерина і Богдан Марченки, які нібито живуть у Москві, вдруге стали батьками. Стать та ім'я дитини подружжя приховувало.

Розкрила інтригу сестра-близнюк Катерини Олена. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала серію знімків з дитячого свята, ймовірно, з хрестин новонародженого. У кадр потрапили Олена і Катерина, їхня мама, маленький Віктор та немовля.

відео дня

Другий онук Оксани Марченко - хлопчик на ім'я Михайло. До слова, на святковому заході були присутні тільки рідні Катерини - одіозні тесть із тещею на вечірці не засвітилися. Не було також фотографій батька Михайла - Богдана Марченка.

Катерина Марченко з родиною
Як звуть другого онука Оксани Марченко - родичі розкрили ім'я та стать немовляти / колаж: Главред, фото: instagram.com/lenaelena2222

Раніше стало відомо, що ексдружина шоумена Володимира Остапчука, нотаріус і блогерка Христина Горняк, шукатиме нового коханого на романтичному шоу.

Також музичний продюсер і співак Потап публічно вибачився перед Настею Каменських. Це породило нову хвилю чуток про те, що в шлюбі артистів стався розлад.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти