StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ексдружина Остапчука шукатиме нового коханого на романтичному шоу

26 січня 2024, 14:39
Колишня дружина Володимира Остапчука, нотаріус Христина Горняк, візьме участь у романтичному шоу, де шукатиме нового чоловіка
Горняк, остапчук
Христина Горняк, колишня Володимира Остапчука, зважилася піти на романтичне шоу / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Колишня дружина шоумена Володимира Остапчука та відома нотаріус Христина Горняк заінтригувала своїх фоловерів. Дівчина написала в Instagram зізналася, що зважилася взяти участь у романтичному YouTube-шоу Match me.

Як розповіла Христина, для неї це перший досвід побачень у такому форматі і вона з нетерпінням чекає зйомки випуску.

"Така авантюра, якої я ніяк не дочекаюся. А чому ні? Коли як не зараз. Поки я вільна, моє серце відкрите до нових знайомств, до побачень. Тому, хлопці, я на вас чекаю", - сказала Горняк.

відео дня
Горняк, остапчук

Водночас колишня дружина Остапчука зізналася - що вона поки що не збирається брати участь у романтичному реаліті-шоу "Холостячка", якби їй запропонували.

"Ви реально бачите мене в шоу "Холостячка"? Але чоловіки не витримають, думаю, моїх "знущань". Спасибі дівчатка, але на "Холостячку" я поки не збираюся", - сказала вона.

Нагадаємо, раніше Володимир Остапчук розповів, як зійшовся з третьою дружиною, журналісткою Катериною Полтавською, яка вважає, що в неї роздвоєння особистості та "жирні ноги".

Пізніше Христина Горняк заявила, що шоумен відмовляється йти на контакт щодо поділу спільного майна після розлучення. Зокрема блогерку цікавить будинок під Києвом, який вона придбала й облаштовувала разом з Остапчуком.

Інші новини про Христину Горняк та Володимира Остапчука:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти