StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не тільки Ані Лорак і Сєдокова: продюсер розповів про артистів-запроданців, які працюють на ворога

23 вересня 2022, 17:27
Всі такі артисти-Запроданці, за словами продюсера, замовчують про війну в Україні, проте не відчули осуд з боку співвітчизників.
Бондарчук, музика
Gродюсер розповів про артистів-запроданців, які працюють на ворога / https://ua.depositphotos.com/ і скріншот з відео

Український режисер-постановник Олег Бондарчук розповів про українських артистів і медійників, які мовчать про війну в Україні і співпрацюють з Росією. Зокрема, він згадав про хореографа Василя Козара, поп-співачку Анну Asti (уродженку Черкас) і так далі. Відповідний коментар він зробив в інтерв'ю Аліні Доротюк на YouTube.

Всі вони, за словами українця, замовчують про війну в Україні, проте не відчули осуду з боку співвітчизників.

Бондарчук пояснив, що в професійному колі шоу-бізнесу добре знають всіх запроданців і те, чим займаються в Росії. За словами продюсера, уродженець Закарпаття Василь Козар просить російських артистів тримати в таємниці той факт, що він з ними співпрацює.

відео дня

"Василь Козар ставив шоу Олі Бузової (російська псевдоспівачка – Главред) і воно було під грифом "таємно". І над цим навіть сміялися. Ми розуміємо, що він сам вибрав таку долю, коли людина соромиться свого імені. Я йому не заздрю. Ми всі знаємо в нашому цеху, що режисером був Василь, що він зараз живе в Москві", – розповів українець.

Крім того, він припустив, що співачки Анна Asti, Ані Лорак, Йолка, Анна Седокова та інші звикли хизуватися українським походженням як "колоритною прикрасою" ‒ хоча насправді вкрай мало уявляють своє життя і кар'єру в Україні.

Нагадаємо, раніше співачка-запроданка Таїсія Повалій, яка з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну мовчить, 9 травня розважала росіян. На концерті, який транслював пропагандистський телеканал, вона співала Пісню про рушник українською мовою.

Також Таїсія Повалій відвідує світські заходи в Москві, насолоджуючись товариством артистів-путіністів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти