StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не сором мене": Тіна Кароль мало не довела до сліз Юлію Саніну своєю заявою

19 березня 2024, 15:38оновлено 19 березня, 16:38
Тіна Кароль потішила шанувальників відео з Юлією Саніною і показала деталі, можливо, запису їхньої нової спільної пісні.
Тіна Кароль, Юлія Саніна
Тіна Кароль показала відео з Юлією Саніною / колаж: Главред, фото: instagram.com/tina_karol/, instagram.com/the_hardkiss/

Відома українська співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками роликом за участю фронтвумен українського гурту The Hardkiss Юлії Саніної.

На своїй сторінці в Instagram Тіна Кароль підписала ролик лише смайлами, тому не зрозуміло, що саме виконувала Юлія. У відео Тіна заявила Саніній:

"Ну, це трансформація колосальна. Я задоволена".

відео дня

Потім співачка обійняла свою колегу.

"А мені ще, знаєш, як? Тіна Кароль сидить слухає, як я співаю. Кожен дубль. Контроль такий. Не залажай. Де моя опора? Чи чисто я співаю мілізми", - сказала Саніна.

У відповідь Тіна засміялася:

"Що відбувається? Не сором мене".

Нагадаємо, 2019 року Тіна Кароль і Юлія Саніна презентували кліп на дуетну пісню "Вільна". Композиція стала офіційним саундтреком до фільму "Віддана".

"Ця пісня - своєрідний жіночий маніфест, жіноча мантра про силу нашого сестринства. І було важливо виконати її саме дуетом з іншою виконавицею - сильною, талановитою, рівною", - заявила Тіна Кароль.

Хто така Тіна Кароль?

Тіна Кароль (Тетяна Ліберман) - українська співачка й актриса, телеведуча. Народна артистка України (2017), солістка Ансамблю пісні і танцю ЗСУ. Лауреатка пісенного конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля 2005". З піснею "Show me your love" представляла Україну на "Євробаченні 2006", де посіла сьоме місце.

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль презентувала новий кліп, у якому з'явилася в спокусливому образі, робота називається "Не святые".

А також Юлія Саніна зізналася чи дійсно вважає Тіну Кароль своєю подругою. Солістка The Hardkiss зазначила, що знаменитостям складно будувати з кимось близьку дружбу.

Читайте більше про Тіну Кароль:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти