StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я нагрішила, шиншила": зірка TIkTok переспівала старий хіт Тіни Кароль

21 лютого 2024, 18:54
Молода українська співачка Кажанна, пісні якої стали трендовими в tiktok, представила свою версію хіта Тіни Кароль "Шиншила" і перевела її.
'Я нагрішила, шиншила': зірка TIkTok переспівала старий хіт Тіни Кароль
Зірка TIkTok Кажанна переспівала старий хіт Тіни Кароль / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

Молода українська співачка Кажанна, автор TikTok-шлягера "Дупа огірка", переклала старий хіт співачки Тіни Кароль з 2010-х ‒ "Шиншила" - на українську мову. Про це дівчина повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Кажанна — до слова, яка працює на лейблі Nova Music співачки Jerry Heil - стала популярною в сервісі TIkTok своїми хітами "Дупа огірка" і "Туш тече". А тепер дівчина стала ще однією артисткою, яка переклала трек Тіни Кароль (раніше це зробив артист Шумей з треком "Вище хмар"). Вибрала пісню "Шиншила", яка набула своєї популярності в 2010 році.

Інтерпретація хіта Кажанни вийшла в сучасному стилі. У куплетах дівчина зачитує рядки під хіп-хоп-біт, а в приспіві залишила оригінальну мелодію Кароль, але поміняла текст. І тепер замість"Я так вирішила, шиншила" заспівала "Я нагрішила, шиншила".

відео дня

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль придбала квартиру на Івано-Франківщині для родини 9-річного Єгора, який вів щоденник, перебуваючи з рідними в окупованому та зруйнованому Маріуполі.

До того Тіна Кароль в день свого весілля і вінчання з чоловіком і продюсером Євгеном Огіром (трагічно рано померлим) показала на своїй сторінці в Instagram зворушливий кадр з сімейного архіву.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти