StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не лише пральними машинами: росіяни вкрали пісню Кузьми "Мам"

9 червня 2022, 13:21
Росіяни крадуть все, що погано лежить.
Не лише пральними машинами: росіяни вкрали пісню Кузьми 'Мам'
Кадр з російського фільму. Скріншот відео

Український теле - і радіоведучий Слава Дьомін показав фрагмент кліпу російськомовної версії пісні" Мам " Кузьми Скрябіна, яку записав якийсь блогер з Москви.

"Рашисти вкрали пісню Скрябіна "Мам". Вже холодильників і пральних машин їм мало. Тепер і до пісень долезли своїми смердючими руками. Але вийшло у них, як завжди, гівняноl", - написав Дьомін на своїй сторінці в Instagram. Під постом назбиралося достатньо коментарів. "Я хочу розчути те, що почула", "нехай Кобзона співають", "що ж вони всі крадуть, істоти", - гніваються українці.

Кліпом до російськомовного каверу послужили чорно-білі кадри з фільму "Мами" з Сергієм Безруковим, Анастасією Заворотнюк, Дмитром Дюжевим та іншими.

читайте такожВтратила чоловіка і сина: солістка "Лісапетного батальйону" розповіла, як пережила трагедію

Жалюгідна пародія була випущена ще рік тому. Виявляється росіяни крадуть не тільки кросівки і унітази, а ще й частину української культури, від якої самі ж намагаються позбутися. По-істину, Російський злодійський менталітет буде прославлений ще не в одній книзі.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров під час візиту до Туреччини нахамив журналісту. Йому не сподобалося Жорстке запитання представника ЗМІ про те, що з вкраденого в Україні крім зерна Росії вдалося продати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти