StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не поміщається в декольте: Мурат Налчаджиоглу похвалився новою пасією

12 квітня 2024, 02:40
Анастасія Foxy продовжує вражати уяву шанувальників зухвалими вбраннями.
Мурат Налчаджиоглу, Анастасія Foxy
Мурат Налчаджиоглу зараз - бізнесмен показав побачення з Анастасією Foxy / колаж: Главред, фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу тепер двічі розлучений: його шлюб з Ані Лорак закінчився 2019 року, а зовсім недавно він розірвав шлюб з українською візажисткою Лілією Реус. Утім, від самотності він не страждає - ще напередодні Нового року він завів роман з українською моделлю Анастасією Foxy.

Їхні стосунки не можна назвати простими, проте і Фоксі, і Налчаджиоглу стверджують, що вони - споріднені душі. Вони часто діляться спільними фотографіями в соціальних мережах.

Так нещодавно у своєму блозі в Instagram Налчаджиоглу опублікував фото з Фоксі з ресторану з підписом: "Моє кохання". На знімку пара, тісно притулившись одне до одного, позує з широкими посмішками на обличчях.

відео дня

Турецький бізнесмен любить хвалитися своєю новою обраницею, тим паче що вона - прихильниця відвертого вбрання. Так для цього виходу у світ Анастасія обрала сукню з відкритими плечима та глибоким декольте, яка ледь впоралася з її пишними формами.

Мурат Налчаджиоглу, Анастасія Foxy
Мурат Налчаджиоглу зараз - бізнесмен показав побачення з Анастасією Foxy / instagram.com/muratnalca

Хто такий Мурат Налчаджиоглу?

Мурат Налчаджиоглу - турецький бізнесмен. Колишній чоловік співачки Ані Лорак (2009-2019), батько її єдиної доньки Софії (2011). Живе на дві країни - Україну і Туреччину.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше молодий тато Віталій Козловський показав романтичні фото з дружиною. Артист поділився знімками із сімейного архіву періоду вагітності Юлії Бакуменко.

Також українська співачка Слава Камінська показала, який вигляд має після пластики. Операції артистка робила на обличчі та бюсті, і вже хвалиться першими результатами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти