Не можуть знайти другу добу: у путіністки Любові Успенської зникла донька

2 жовтня 2024, 22:24
86
Любов Успенська звернулася до влади країни-окупанта.
Тетяна Плаксіна, Любов Успенська
Любов Успенська шукає свою доньку / колаж: Главред, фото: instagram.com/uspenskayalubov_official/

Російська співачка Любов Успенська, яка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, повідомила, що у неї зникла дочка - Тетяна Плаксіна.

Як заявляють росЗМІ, Успенська звернулася до голови Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією країни-окупанта Віталія Бородіна. Тетяну не можуть знайти вже другу добу.

відео дня

"Щойно до мене звернулася російська артистка Любов Успенська і повідомила мені, що в неї зникла дочка. Уже другу добу вона її не може знайти. Є інформація, що її могли викрасти, вивезти з країни. Є інша версія, про яку ми готові говорити тільки в правоохоронних органах", - розповів Бородін.

Хто така Любов Успенська?

Любов Успенська - радянська, російська та американська співачка в жанрі шансон. Народилася, виросла і першу популярність, як артистка, здобула в Києві. Попри це активно підтримує РФ у війні з Україною. З 7 січня 2023 року внесена Україною до санкційних списків осіб, "які публічно закликають до агресивної війни, виправдовують і визнають законною збройну агресію РФ проти України, тимчасову окупацію території України".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини за темою

Раніше українська співачка Надя Дорофєєва поскаржилася на популярність чоловіка, ресторатора Михайла Кацуріна, який бере активну участь у її сольній творчості.

Також відбувся суд у справі Христини Соловій та її публічних матюків зі сцени фестивалю в Чорноморську. Тоді кілька глядачів написали на співачку заяву в поліцію.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти