StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Відбувся суд у справі Соловій та її публічних матюків: що вирішили

27 вересня 2024, 17:28оновлено 27 вересня, 18:00
98
Співачка потрапила в неприємну історію після інциденту на концерті в Чорноморську.
Христина Соловій
Христина Соловій постала перед судом/ колаж: Главред, фото: instagram.com/soloviyka/?hl=uk

Скандальна українська співачка Христина Соловій постала перед судом.

Як пише ТСН, співачка потрапила в неприємну історію після інциденту на концерті в Чорноморську, де вона обматюкала колишню назву міста Іллічівськ.

Раніше правоохоронні органи інкримінували виконавиці дрібне хуліганство за публічну лайку зі сцени під час "Виделкаfest" у Чорноморську, де вона назвала колишню назву міста "Іллічівськ повною маячнею (неценз. - авт.)".

відео дня

Хто така Христина Соловій?

Христина Соловій - українська співачка, авторка-виконавиця пісень. Відеокліп "Тримай" приніс Христині справжній дебют, увійшовши до списку найпопулярніших українських музичних відео на YouTube. Кліп отримав понад 54 млн. переглядів і зробив співачку призером на премію YUNA-2016 у номінації "Культура і Музика". Христина Соловій - перша артистка, продюсером якої став Святослав Вакарчук.

Суд розглянув справу Соловій 27 вересня і вона була остаточно виправдана через відсутність правопорушення.

"Обов'язковою ознакою об'єктивної сторони даного кримінального правопорушення є наслідки у вигляді порушення громадського порядку і спокою громадян. Однак, громадяни, які прийшли на концерт, не потребували і не перебували в спокої, цілеспрямовано прийшли на масовий захід, де не може бути тихо і спокійно, тому є безпідставним твердження про порушення спокою громадян. Щодо порушення громадського порядку, то це питання не може розглядатися поза обставинами та контекстом, у якому нецензурна лайка пролунала, залежно від місця, обставин та учасників події. лайка має різний вплив на оточуючих та громадський порядок. Суд дійшов висновку про відсутність події та складу адміністративного правопорушення", - ідеться в рішенні суду.

Раніше Соловій повідомила, що не згодна з висунутим їй обвинуваченням.

Новини шоу-бізнесу в Україні та світі:

Нещодавно Христину Соловій "покарали" за скандальний концерт у Чорноморську. Міру покарання артистці визначатиме Іллічівський міський суд. Їй загрожує штраф, громадські роботи, виправні роботи з відрахуванням 20% заробітку, або 15 діб адмінарешту.

Сама Христина Соловій жорстко відреагувала на цей інцидент. Співачка заявила, що більше не братиме участі у фестивалі, а всю історію назвала "огидною гидотою".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти