StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не маєш права бути позором сім'ї": за що Сергія Притулу сварить дружина

3 січня 2024, 12:15
Волонтер відверто розповів, як розпоряджається фінансами під час війни, та чим незадоволена його кохана.
Сергій Притула з дружиною
Сергій Притула зізнався, за що його сварить дружина / колаж: Главред, фото: instagram.com/kateryna_pry

Шоумен і громадський діяч Сергій Притула закриває величезні збори на користь українських захисників, має вагу і авторитет у суспільстві, до його думки прислухаються. Але друга дружина волонтера, режисер Катерина Сопельник, до свого чоловіка ставиться вкрай критично.

Про це сам Притула розповів в інтерв'ю 24 Каналу. Він зізнався, що, як і багато інших чоловіків, має звичку прив'язуватися до однієї речі, і носити її, поки вона не перетвориться на ганчірку. Саме за це його дружина і лає, мовляв негоже такій важливій людині носити лахміття.

"Ось джинси. Жінка приїхала, насварила. Думаю, чоловіки мене зрозуміють. Тому що в нас не буває багато джинсів, у нас є саме ці джинси. Я не кажу, що в мене більше немає. У мене є ще, але класні були ті. І коли ти ходиш в одних і тих самих джинсах постійно, вони мають здатність протиратися там, де це має не дуже гідно виглядає. І дружина приїхала і сказала: "Ти як засновник великого фонду не маєш права бути позором сім'ї", - і купила мені джинси. За два роки я зробив покупку, коли ми летіли у Берлін, Брюссель і Вашингтон. Я купив собі два костюми. Я ж державу представляю, і потрібно виглядати по-людськи. А так я забув, коли що-небудь востаннє купував, тому що військові за два роки надарували багато футболок - мерчу", - розповідає Сергій.

відео дня

Діяч зазначив, що не намагається поліпшити своє матеріальне становище під час війни і за її рахунок. Гроші він зараз витрачає лише на речі першої необхідності. "У принципі, я ні на що суттєво гроші не витрачаю. Їжа, паливо, комунальні послуги - це те, що з обов’язкових речей. Ні нерухомості, ні транспортних засобів", - каже Сергій Притула.

Раніше стало відомо, як зараз виглядає тяжкохвора акторка Катерина Тишкевич. Наприкінці грудня її виписали з лікарні - близько 20 днів вона провела в реанімації через сепсис.

Також турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу познайомив 12-річну доньку Софію від Ані Лорак з новою пасією. Її чоловік вперше "засвітив" на новорічному фото біля ялинки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти