StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не була готова": Марініна розкрила наслідки її публічних звинувачень Войтенко

19 вересня 2023, 21:50
Після пережитого домашнього насильства з боку актора Валентина Марініна стала ховатися.
Костянтин Войтенко, Валентина Мариніна
Валентина Марініна розповіла про життя після історії з домашнім насильством / колаж: Главред, фото: instagram.com/constantine.voytenco, instagram.com/valya.marinina

Минуло трохи менше року з моменту розлучення танцівниці Валентини Марініної та актора Костянтина Войтенка, але про пережите домашнє насильство жінка наважилася говорити лише зараз.

У своєму блозі в Instagram, а потім - в інтерв'ю для Аліни Доротюк, Марініна розкрила подробиці сімейного життя з Войтенко: розповіла про бійки, сварки, нервові зриви, газлайтинг та інші форми психологічного і фізичного насильства. Потім жінка зникла з інформаційного простору на два тижні, чим не на жарт налякала підписників.

Тепер Валентина знову вийшла на зв'язок і поділилася, що зараз відбувається в її житті. В першу чергу вона подякувала всім за підтримку. У другу - розповіла про хейт і нерозуміння, які також прийшли в її життя після викриття колишнього чоловіка. "Дехто питає, а чого ти так довго мовчала? На кшталт "де ви були ці 8 років"? Йшла свій шлях. Не готова була ділитися. Я жива людина", - відповідає Марініна.

відео дня

Також танцівниця розповіла, як її розповідь про проблеми в шлюбі з Костянтином вплинула на її життя: "Як я? Я видихнула з полегшенням. Я вивільнилися. Мені нема що приховувати. І це така легкість! Той сум, що жив всередині мене, розсіюється. Я починаю слухати іншу музику. У мене зʼявляється енергія організовувати моє з донечкою життя за кордоном ще активніше і в радість. Усі сили зараз направляю сюди".

Валентина Марініна підкреслила, що буде рідше з'являтися в інформаційному просторі з міркувань особистої безпеки і щоб убезпечити її спільну з Войтенко доньку Емілію.

Валентина Мариніна
Валентина Мариніна розповіла про життя після історії з домашнім насильством / instagram.com/valya.marinina

Раніше стало відомо, що британський професійний боксер у важкій ваговій категорії Тайсон Ф'юрі та його дружина Періс Мулрой всьоме стали батьками. Пара вже розкрила стать немовляти і показала його перше фото.

Також мільярдер Ілон Маск розкрив подробиці пристрасного роману з акторкою і колишньою дружиною Джонні Деппа Ембер Херд. Вони були разом півтора роки, яким бізнесмен дав вельми специфічну характеристику.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти