StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Щасливе число: Тайсон Ф'юрі всьоме став батьком

19 вересня 2023, 14:22
Клан Ф'юрі став більше, від чого боксер та його дружина на сьомому небі від щастя.
Тайсон Ф'юрі з родиною
Тайсон і Періс Ф'юрі стали батьками в сьомий раз / колаж: Главред, фото: instagram.com/parisfury1

Британський професійний боксер у важкій ваговій категорії Тайсон Ф'юрі отримав новий титул - батько сімох дітей. 18 вересня його дружина Періс подарувала спортсмену сина.

Радісною новиною пара поділилася з журналом OK!, а перше фото немовляти вже з'явилося на сторінці Ф'юрі в Instagram. Відомо що хлопчик, ім'я якого боксер та його дружина не розкривають, народився о 02:29 з вагою 3 кг.

"Його брати і сестри з нетерпінням чекають, щоб познайомитися з ним і влаштувати великі веселощі Ф'юрі! Наш хлопчик - це найдосконаліше доповнення, і нас переповнює любов до нього. Це божевілля, як можна так швидко когось полюбити", - діляться емоціями щасливі батьки.

відео дня

Тайсон Ф'юрі і Періс Мулрой познайомилися ще підлітками. У 2008 році вони одружилися, ще через рік у них з'явився первісток. Всього, разом з новонародженим малюком, у подружжя Ф'юрі семеро дітей - доньки Венесуела Лінда Ф'юрі (нар. вересень 2009), Валенсія Ембер Ф'юрі (нар. грудень 2017) та Атіна Ф'юрі (нар. 9 серпня 2021), та сини Принс Джон Джеймс Ф'юрі (нар. листопад 2011), Принс Тайсон Люк Ф'юрі (нар. 16 липня 2016) і Прінс Адоніс Амазайя Ф'юрі (нар. 28 лютого 2019).

Тайсон і Періс Ф'юрі з новонародженим сином
Тайсон і Періс Ф'юрі стали батьками в сьомий раз / instagram.com/tysonfury

Раніше дівчина Дмитра Кулеби, піарниця і співзасновник видавництва "Книголав" Світлана Павелецька, розповіла, про що сперечається з міністром закордонних справ України.

Також Ірину Білик спіймали за поцілунками з Дмитром Коляденком. Під час повномасштабної війни вони утворили творчий дует, але всіляко підігрівають чутки, що і подружні стосунки могли теж відродитися.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти