StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ілон Маск розкрив подробиці пристрасного роману з Ембер Херд

18 вересня 2023, 18:39
3072
Колишня дружина Джонні Деппа справила незабутнє враження не тільки на мільярдера, але і на його брата.
Ембер Херд, Ілон Маск
Ілон Маск розповів, яким був його роман з Ембер Херд / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Особисте життя мільярдера і бізнесмена Ілона Маска стало користуватися великим інтересом після біографічної книги про нього авторства Уолтера Айзексона. Письменник, наприклад, розкрив, в які рольові ігри Маск грав з американською акторкою і колишньою дружиною Джонні Деппа Ембер Херд.

Маск і Херд були разом півтора року. Їх роман нібито зав'язався після того, як акторка подала на розлучення з Деппом. До цього вони були просто друзями.

Айзексон, чию книгу цитує видання E! News, стверджує, що союзом Ілона і Ембер близьке оточення бізнесмена було незадоволене. Зокрема його молодший брат Кімбал називав Херд "жахливою" і "токсичною", а любовні уподобання Маска характеризував так: "Він схильний закохуватися в людей, які, без сумніву, вродливі, але у них є дуже темна сторона".

відео дня

Сам мільярдер прекрасно обізнаний про свою слабкість до ексцентричних жінок, але, схоже, нітрохи цим не засмучений. "Я часто буваю дурнем, але особливо через кохання", - прокоментував слова Кімбала він.

Що ж стосується його роману з Ембер Херд, то його Ілон Маск назвав "18 місяцями невблаганного божевілля".

Раніше стало відомо, що Х'ю Джекман розійшовся з дружиною, акторкою Деборрою-Лі Фернесс, після 27 років шлюбу. Колишнє подружжя зробило офіційну заяву про причини їх розставання.

Також блогер Машуковський зробив пропозицію своєму коханому. Після камінг-ауту він зазначав, що готовий до сімейного життя, пізніше - показав свого обранця фанатам.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти