StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наталя Могилевська здивувала фото свого обличчя без макіяжу зблизька

15 червня 2023, 20:00
Могилевська показала, як після концертів насолоджується літнім сонечком, яке вселяє в неї надію.
Наталя Могилевська
Наталя Могилевська показала чесне селфі без макіяжу / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Співачка, композитор, продюсер і Народна артистка України Наталя Могилевська в кінці літа відзначить 48-ий День народження. Проте вона є однією з тих рідкісних артисток, які не бояться на камеру показувати своє обличчя без макіяжу.

На її сторінці в Instagram з'явилося фото, на якому Могилевська позує під час відпочинку після вистави. Вона позбулася "важкого" сценічного мейкапу і переодяглася в легкий домашній халатик з квітчастим орнаментом.

Варто відзначити, що знімок зроблений анфас з досить близької відстані - ризиковане селфі. "Так приємно - початок літнього сезону. Басейн тільки наповнюється, все тільки починається, стільки надій і майбутнього тепла.Вірю у краще!" - пише Наталя.

відео дня

У коментарях відзначають природну красу артистки, деякі навіть стверджують, що такі "домашні" образи їй до лиця більше концертних. Втім знайшлися й ті, хто намагався викрити її у використанні фотошопу. Ці звинувачення Наталія Могилевська вирішила залишити без уваги.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська показала чесне селфі без макіяжу / instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Раніше стало відомо, що відносини української співачки Наді Дорофєєвої з ресторатором Мішею Кацуріним перейшли на новий рівень - артистка познайомила обранця з мамою.

Також в мережі з'явилася реакція голлівудської зірки Наталі Портман на зраду її чоловіка, яка швидко стала надбанням громадськості. Інсайдери розкрили, яка атмосфера зараз панує в родині акторки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти